Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT pre mačky krmivo zabraňuje tvorbe močových kameňov s tuniakom 4 kg

Značka: KATTOVIT
67880
23.96

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
4 kg
€ 3

23.96 €

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravý močový systém

Kattovit Urinary je špeciálne krmivo pre dospelé mačky, ktoré bolo vyvinuté pre prevenciu tvorby močových kameňov (FLUTD). Zloženie krmiva bolo vyvinuté tak, aby pH moču mačky 6,4 bolo jednoznačne v nízkom rozmedzí. Kattovit Urinary obsahuje látky okysľujúce moč a nízky obsah horčíka, čo pomáha predchádzať tvorbe močových kameňov. Kattovit Urinary obsahuje vysoko kvalitné bielkoviny z mäsa a vedľajších produktov živočíšneho pôvodu, obilniny, oleje a tuky, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, vedľajšie rastlinné produkty a tiež ryby a vedľajšie produkty z rýb (tuniak v prášku 5%). Krmivo navyše obsahuje vitamíny a minerály ako vitamín A, vitamín D3, vitamín E, zinok, jód, selén, taurín, DL-metionín, antioxidanty a chlorid amónny. Kattovit Urinary má vysokú energetickú hodnotu a je ľahko stráviteľný. Pre priemernú mačku (4 kg) sa odporúča kŕmiť okolo 60 g denne. Je dôležité, aby vaša mačka mala vždy prístup k čerstvej vode. Odporúčaná doba kŕmenia je maximálne 6 mesiacov. Kattovit Urinary je suché krmivo s príchuťou tuniaka pre dospelé mačky s ochorením močových ciest. Výrobok váži 4 kg a je ideálny pre majiteľov mačiek, ktorí hľadajú špecializované krmivo, ktoré im pomôže predchádzať močovým kameňom u svojich maznáčikov.

Zloženie:

mäso a živočíšne produkty, obilniny, oleje a tuky, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, vedľajšie rastlinné produkty, ryby a rybie vedľajšie produkty (v prášku tuniak 5 %), minerálne látky.

Prídatné látky na kg:

vitamín A (16 800 IU/kg), vitamín D3 (1 680 IU/kg), vitamín E (168 mg /kg ), zinok [monohydrát síranu zinočnatého] (99 mg/kg), jód [bezvodý jodid vápenatý] (5 mg/kg), selén [seleničitan sodný] (0,1 mg/kg), taurín (1 000 mg/ kg), DL-metionín (5 000 mg/kg), antioxidanty, chlorid amónny (1 000 mg/kg).

Analytické zložky:

hrubý proteín 31 %, hrubý tuk 20 %, hrubý popol 6,5 %, hrubá vláknina 1,5 %, vápnik 1,1 %, fosfor 0,9 %, horčík 0,08 %, draslík 0,5 %, sodík 0,55 %, chlorid 0, 6 %, síra 0,58 %

Odporúčaná výživa:

Priemerná hmotnosť mačky (4 kg) p otrebuje približne 60 g potravy denne. Zaistite, aby vaša mačka mala neustály prístup k čerstvej vode. Ak máte v úmysle zmeniť alebo predĺžiť dobu kŕmenia, odporúčame poradiť sa s vaším veterinárnym lekárom. Odporúčaná doba kŕmenia je maximálne 6 mesiacov.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Urinary Tuna
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
22.5
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme