Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT pre mačky krmivo predchádza tvorbe močových kameňov s kuracím mäsom 85 g

Značka: KATTOVIT
67954
1.05

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správne krmivo pre vašu mačku

KATTOVIT URINARY CHICKEN je kompletné krmivo pre mačky určené na prevenciu ochorení močových ciest. Receptúra bola vyvinutá na základe najnovších vedeckých výskumov a umožňuje udržiavať optimálnu hladinu pH moču nie vyššiu ako 6,4. Vysoká stráviteľnosť a energetická hodnota pochádza z kuracieho mäsa (19 %) a vedľajších produktov z rýb. Obilniny a rastlinné vedľajšie produkty sú pridávané ako zdroj vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie a zabraňuje zápche. Krmivo sa tiež vyznačuje nízkou hladinou síranu vápenatého (0,45%), ktorý ovplyvňuje tvorbu obličkových kameňov. Vysoká vlhkosť (80 %) pomáha udržiavať správnu funkciu močového systému.

Ingrediencie:

mäso a mäsové výrobky. vedľajšie produkty, ryby a rybie produkty. vedľajšie mäsové produkty a vedľajšie mäsové produkty (kurča 19%), rastlinné vedľajšie produkty. vedľajšie produkty, obilniny, subst. minerálne látky (síran vápenatý 0,45 %).

Potravinové doplnky:

Vitamín A 1040 IU/kg, vitamín D3 125 IU/kg, vitamín E 20 mg/kg, železo (Železo( II) monohydrát síranu) 40 mg/kg, zinok (oxid zinočnatý) 27 mg/kg, meď (pentahydrát síranu meďnatého) 1,2 mg/kg, mangán (síran manganatý) 1 mg/kg, jód (draslík) jodid) 0,6 mg/kg, taurín 580 mg/kg, DL-metionín 1200 mg/kg.

Analytické zložky:

hrubý proteín 9 %, hrubý tuk 4 %, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 2%, vápnik 0,15%, fosfor 0,12%, horčík 0,02%, chlorid 0,15%, vlhkosť 80%, draslík 0,15%, sodík 0,09 %, síra 0,2%

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Urinary Chicken
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.24
Tuky (%):
7
Vápník (%):
0.33
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme