Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT Urinary Chicken Diet for Cats vlhké krmivo pre mačky s ochorením močových ciest 185 g

Značka: KATTOVIT
67791
1.69

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Špeciálne potreby, optimálne reakcie

Starostlivo vyvinutá receptúra veterinárneho krmiva je odpoveďou na jedinečné potreby mačiek, ktoré od nás vyžadujú trochu viac pozornosti a starostlivosti.
Jedná sa o kompletné, vyvážené krmivo, ktoré bude spĺňať nutričné potreby vášho maznáčika a zároveň bude silnou podporou jeho zdravia.

Ak sa chcete postarať o pohodlie vášho maznáčika, vyberte si správne krmivo a doplnkové produkty, ktoré doplnia jeho každodennú stravu.

Prezrite si dostupný obchod maxandmrau.sk so suchým a mokrým krmivom a maškrtami a dokončite perfektnú sadu pre vášho maznáčika!

Menej horčíka pre podporu obličiek

Receptúra so zníženým obsahom horčíka v potrave bude mať priaznivý vplyv na zníženie jeho obsahu v moči a vďaka DL-metionínu a síranu vápenatému obsiahnutému v V krmive je možné znížiť jeho pH.
Taurín bude mať navyše pozitívny vplyv na zrak a srdce mačky. Takže tým, že budete svojmu miláčikovi podávať krmivo ako krmivo v jeho každodennej strave, dodáte svojej milovanej mačke vitamíny a minerály nevyhnutné pre jej zdravie a tiež zabránite tvorbe močových kameňov.

Zloženie:

kuracie mäso (pečeň, koža, srdce, žalúdky, svalovina) (37 %), hovädzie mäso (pľúca, žalúdok, pečeň), minerálne látky (vrátane síranu vápenatého (0,3 %)).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.185
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Urinary Chicken
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.24
Tuky (%):
7
Vápník (%):
0.33
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme