Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT pre mačky na cukrovku losos 85 g

Značka: KATTOVIT
67961
1.05

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pre diabetické mačky a mačky s nadváhou

Kattovit Diabetes Salmon 85g je špeciálne krmivo pre mačky s diabetom a nadváhou. Vďaka vysokému obsahu vlákniny a nízkemu obsahu sacharidov a tukov je úroveň rýchleho uvoľňovania glukózy nízka, čo znižuje výkyvy krvného cukru. Krmivo by nemalo byť podávané mladým mačkám a gravidným mačkám. Na reguláciu glukózy a do dosiahnutia výsledkov redukcie hmotnosti odporúčame krmivo používať až 6 mesiacov. Pred podaním krmiva sa poraďte s veterinárom.

Zloženie:< p>mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, ryby a vedľajšie produkty rybieho priemyslu (4 % losos), vedľajšie rastlinné produkty, oleje a tuky, minerálne látky. Zdroje sacharidov: 1% zemiakový škrob. Prídavné látky na kg: Vitamín A (1040 IU/kg), Vitamín D3 (125 IU/kg), Vitamín E (ako all-rac-alfa-tokoferylacetát) (20 mg/kg), Železo (ako monohydrát síranu železitého (II )) (40 mg/kg), zinok (ako oxid zinočnatý) (28 mg/kg), meď (ako pentahydrát síranu meďnatého) (1,2 mg/kg), mangán (ako síran manganatý)) ( 1 mg/kg ), jód (ako jodid draselný) (0,6 mg/kg), taurín (1000 mg/kg), L-karnitín: 50 mg/kg Analytické zložky: Hrubý proteín 8 % Hrubý tuk 4 % Hrubý popol 2,2 % Hrubá vláknina 2% Vlhkosť 82%

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Cukrovka

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
4
Vápník (%):
0.25
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme