Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

EUKANUBA Dog Puppy Small & Medium Breed Lamb & Rice 2,5 kg

Značka: EUKANUBA
64574
12.14

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre šteňatá malých a stredných plemien

EUKANUBA suché krmivo pre šteňatá malých a stredných plemien, 2,5 kg, je špeciálne krmivo pre šteňatá malých a stredných plemien s obsahom jahňacieho mäsa a ryže. Je ideálny pre plemená ako jazvečíky, kólia, mopsíci, francúzski buldočkovia a španieli. Vaše šteňa potrebuje kvalitné krmivo, ktoré mu dodá všetky potrebné živiny. Suché krmivo EUKANUBA pre šteňatá malých a stredných plemien obsahuje jahňacie mäso a ryžu, vďaka čomu je ideálny pre šteňatá s citlivým žalúdkom. Vďaka použitiu najkvalitnejších surovín, ako je jahňacie mäso a ryža, je jedlo ľahko stráviteľné. Suché krmivo EUKANUBA pre šteňatá malých a stredných plemien obsahuje aj kuracie mäso, ktoré je doplnkovým zdrojom bielkovín podporujúcich rozvoj silných a štíhlych svalov. Špeciálna zmes vlákniny s prebiotikami a repnou dužinou podporuje zdravé trávenie a prídavok L-karnitínu podporuje redukciu telesného tuku. Váš pes si dokáže udržať optimálnu váhu a jeho kĺby sú menej zaťažované. Jedinečné šesťhranné granule EUKANUBA a DentaDefense Dental Care System zaisťujú čisté a zdravé zuby. Prírodné zdroje Omega 6 a Omega 3 mastných kyselín používané v EUKANUBA podporujú zdravú kožu a lesklú srsť a pomáhajú znižovať pĺznutie. EUKANUBA je 100% kompletná a vyvážená. Hlavnou prednosťou krmiva EUKANUBA je jeho úplnosť a vyváženosť. Špeciálna zmes vlákniny s prebiotikami a repnou dužinou podporuje zdravé trávenie, vápnik zase zdravý rast a vývoj kostí. Špeciálny tvar granúl a prídavok špeciálnych minerálov (DentaDefense systém) obmedzuje tvorbu zubného kameňa a plaku, podporuje zdravé a silné zuby. DHA podporuje schopnosť učenia šteniat a prídavok kurkumy, prírodného zdroja antioxidantov, má pozitívny vplyv na imunitný systém.

Zloženie:

sušené kuracie a morčacie mäso, jahňacie mäso (14 %), ryža (14 %), kukurica, cirok, sušené celé vajcia, ryby múčka, bravčový tuk, sušená repná dužina (2,6 %), kuracia omáčka, rybí tuk, minerálne látky (vrátane hexametafosfátu sodného 0,35 %), fruktooligosacharidy (0,25 %), mannanoligosacharidy (0,13 %), kurkuma (0,1 %), pivovarské sušené kvasnice< /p >

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Salmon & Barley
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.35
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme