Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Losos & Barley 12 kg

Značka: EUKANUBA
64577
45.79

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo bohaté na losos a jačmeň

Eukanuba pre dospelých psov malých a stredných plemien je suché krmivo bohaté na losos a jačmeň, ktoré podporuje zdravie trávenia vďaka špeciálnej zmesi vlákniny s prebiotikami FOS & MOS a repnej rezne . . Ďalej obsahuje L-karnitín, ktorý napomáha prirodzenej redukcii telesného tuku, vďaka čomu si pes dokáže udržať optimálnu telesnú hmotnosť a jeho kĺby sú menej zaťažované. Kuracie mäso a losos sú prirodzeným zdrojom bielkovín, ktoré podporujú rozvoj silných a štíhlych svalov. Suché krmivo Eukanuba má jedinečné šesťhranné granule a systém zubnej starostlivosti DentaDefense pre čisté a zdravé zuby. Krmivo pre psov Eukanuba obsahuje vitamíny A, Dα, C a E, ďalej L-karnitín a beta-karotén. Obsahuje tiež stopové prvky, ako je meď, jód, železo, mangán, zinok a selén.

>Zloženie:

Sušené kuracie a morčacie mäso (prirodzený zdroj glukosamínu a chondroitín sulfátu), losos (14 %), jačmeň (14 %), kukurica, ovos, cirok, rybia múčka, bravčový tuk , sušená repná dužina (2,6 %), slnečnicový olej, kuracia omáčka, minerálne látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného 0,35 %), fruktooligosacharidy (0,25 %), sušený špenát (0,1 %), pivovarské /p>

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Salmon & Barley
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.12
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.35
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme