Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Losos & Barley 2,5 kg

Značka: EUKANUBA
64576
12.14

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné suché krmivo pre psov

EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small and Medium Breeds Losos a Barley 2,5 kg je suché krmivo pre dospelé psy malých a stredných plemien bohaté na lososa a jačmeň. Je ideálny pre plemená ako jazvečíky, kólia, mopsíci, francúzski buldočkovia a španieli. Losos a jačmeň sú hlavnými zložkami potravy. Prídavok zmesi vlákniny s prebiotikami a repnej dužiny ovplyvňuje zdravé trávenie. Kuracie mäso je spolu s lososom zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a podporuje rozvoj silných a štíhlych svalov. L-karnitín pomáha znižovať telesný tuk a umožňuje udržovať optimálnu váhu. Krmivo má unikátne šesťhranné granule, ktoré spolu so systémom zubnej starostlivosti DentaDefense zaisťujú čisté a zdravé zuby.

>Zloženie:

sušené kuracie a morčacie mäso (prirodzený zdroj glukosamínu a chondroitín sulfátu), losos (14 %), jačmeň (14 %), kukurica, ovos, cirok, rybia múčka, bravčový tuk , sušená repná dužina (2,6 %), slnečnicový olej, kuracia omáčka, minerálne látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného 0,35 %), fruktooligosacharidy (0,25 %), sušený špenát (0,1 %), pivovarské /p>

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Salmon & Barley
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.12
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.35
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme