Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BOSCH Plus pstruh a zemiaky 1 kg

Značka: BOSCH
15434
Kontaktujte nás kvôli cenám
Hmotnosť
Poštovné
Cena
2.5 kg
€ 3

14.54 €

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Plus Pstruh a zemiaky - kompletné suché krmivo pre citlivých psov

Ak hľadáte krmivo pre svojho citlivého psa, ktorý bojuje s alergiami alebo potravinovou intoleranciou, BOSCH Plus Pstruh a zemiaky je perfektné riešenie. Receptúra bez obilnín je založená iba na jednom zdroji živočíšnych bielkovín a je ideálna pre eliminačnú diétu, ktorá pomáha identifikovať alergénny faktor. Vysoko kvalitné mäso dodáva jedlu nielen vynikajúcu chuť, ale taktiež poskytuje vysoko stráviteľné bielkoviny. Čerstvý a práškový pstruh a zemiaky tvoria chutnú a jemnú kombináciu. Ryby poskytujú vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín Omega-3 a -6, ľahko stráviteľné bielkoviny živočíšneho pôvodu a tuky. Pstruh sa odporúča vo výžive psov s citlivým tráviacim traktom a psov s kožnými problémami. Správne vyvážené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6 v kombinácii s organickým zinkom (chelátom) zaisťujú lesklú srsť a hladkú a zdravú kožu. Stopový prvok selén a vysoký obsah vitamínu E, ktoré sú prírodnými antioxidantmi, spomaľujú proces starnutia a chránia bunky pred škodlivými produktmi metabolizmu.

Zloženie:

Zemiaky (sušené, 45 %), čerstvý pstruh (12,5 %), pstruh v prášku (12,5 %), hrášok (sušený) , repné rezne (bez cukru), hydinový tuk, zemiakový proteín, rastlinný proteínový hydrolyzát, fosforečnan vápenatý, sušené pivovarské kvasnice, rybí tuk (1 %), čakankový prášok (0,1 %), glukosamín, chondroi. Aditíva na 1 kg : Vitamín A: 12 000 IU, Vitamín D3: 1 200 IU, Vitamín E: 70 mg, Meď (ako pentahydrát síranu meďnatého): 10 mg, Zinok (ako oxid zinočnatý): 70 mg, Zinok ( aminokyseliny zinku, hydratovaný): 75 mg, Jód (ako jodid vápenatý, bezvodý): 2 mg, Selén (ako selénan sodný): 0,2 mg Test: Bielkoviny: 21,0 %, Obsah tuku: 12,0 %, Hrubá vláknina: 3,5 %, surový popol: 6,8 %, vápnik: 1,1 %, fosfor: 0,9 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
Bosch HPC Plus Pstruh & brambory
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
21
Druh bílkovin:
Pstruh
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme