Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Bosch Plus Adult Pštros & Potato, 2,5 kg krmivo pre dospelých, citlivé psy všetkých plemien, 2,5 kg

Značka: BOSCH
40797
14.87

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bosch Plus Adult Pštros & Potato

Bosch Plus Adult Pštros & Potato je inovatívne krmivo pre psov, ktoré je ideálne pre psy s tráviacimi problémami, alergiami alebo citlivým žalúdkom.
Toto je krmivo založené na jedinom zdroji bielkovín, ktorým je pštrosie mäso, takže je ideálny pre psov, ktorí majú problémy s toleranciou mäsa iných zvierat.
Obsahuje ľahko stráviteľné zemiaky, ktoré sú zdrojom sacharidov a dodávajú energiu, od používania obilnín sa upustilo, pretože sú pre mnoho psov ťažko stráviteľné.
Mnoho cenných ingrediencií z regiónu Bádensko-Württembersko a starostlivý výrobný proces bosch HPC Plus Pštros & Zemiaky zaisťujú, že potreby vášho psa sú uspokojené komplexným, prirodzeným spôsobom.
Glukosamín a chondroitín zaisťujú kĺby a kosti zdravia a čakanka pomáha udržiavať správne fungovanie tráviaceho systému.

Dospelý pštros a zemiaky Bosch Plus neobsahuje žiadne umelé farbivá, príchute ani konzervačné látky a jeho mäsové zložky spĺňajú normy ľudskej výživy.
Takto si môžete byť istí, že váš pes dostáva zdravé, prirodzené krmivo, ktoré spĺňa všetky jeho nutričné potreby.
Bosch je značka, ktorá je známa najkvalitnejšími produktmi pre domácich miláčikov a Bosch Plus Adult Pštros & Potato je ďalším príkladom toho, aká vysoká kvalita môže ovplyvniť zdravie a pohodu vášho maznáčika.

Zloženie:

zemiaková múka, prášok z pštrosieho mäsa (min. 12 %), zemiakový proteín, hrášok, hydinový tuk, zemiaková dreň (odcukrovaná), fosforečnan vápenatý, hydrolyzovaný proteín (rastlinný), kvasnice (sušené), chlorid sodný, glukosamín, chondroitín. Doplnkové látky: Nutričné doplnkové látky: vitamín A (12 000 IU/kg), vitamín D3 (1 200 IU/kg), vitamín E (70 mg/kg), zinok [ako oxid zinočnatý] (70 mg/kg), zinok [ako aminokyselina chelát hydrát zinku] (75 mg/kg), meď [ako pentahydrát síranu meďnatého] (10 mg/kg), jód [ako bezvodý jodičnan vápenatý] (2 mg/kg), selén [ako seleničitan sodný] (0 ,2 mg/kg ). Analytické zložky hrubý proteín - 21 % hrubý tuk - 12 % hrubá vláknina - 3,5 % hrubý popol - 7 % Metabolická energia - 15,2 MJ/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Bosch HPC Plus Pštros & brambory
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
21
Druh bílkovin:
Pštros
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme