Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BOSCH Plus pstruh a zemiaky 2,5 kg

Značka: BOSCH
40793
14.34

Najniższa cena za 30 dni: €14.34

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Plus Pstruh a zemiaky 2,5 kg - kompletné suché krmivo pre citlivé psy

BOSCH Plus Pstruh a zemiaky 2,5 kg - kompletné suché krmivo pre citlivé psy od 12 mesiacov veku, trpiace alergiami alebo potravinovou intoleranciou . Bezlepková a bezobilná receptúra založená iba na jednom zdroji živočíšnych bielkovín je ideálna pre eliminačnú diétu, pomáha identifikovať alergénny faktor. Čerstvý a práškový pstruh a zemiaky tvoria chutnú a jemnú kombináciu a ryba poskytuje vysoký obsah nenasýtených Omega-3 a -6 mastných kyselín, ľahko stráviteľné živočíšne bielkoviny a tuky, čo z nej robí ideálnu voľbu pre psy s citlivým tráviacim traktom. a kožnými problémami. Krmivo BOSCH Plus Trout & Potato obsahuje vitamíny A, D, E, fosfor, selén, vápnik, horčík, železo a draslík, všetky zložky pochádzajú z regiónu Bádensko-Württembersko a sú starostlivo pripravené tak, aby vyhovovali potrebám citlivých psov a poskytovali im dostatok všetkých potrebné živiny. Krmivo navyše neobsahuje mliečne výrobky ani vajcia, vďaka čomu je ideálny pre psy s alergiami alebo potravinovou intoleranciou. BOSCH Plus Pstruh a zemiaky je monoproteínové krmivo pre citlivé psy, ktoré neobsahuje obilniny a lepok. Obsahuje nenasýtené mastné kyseliny Omega-3 a -6, zinok pre zdravú kožu a lesklú srsť, selén v kombinácii s vitamínom E posilňujú obranyschopnosť organizmu a čakanka reguluje tráviace procesy. Pivovarské kvasnice sú navyše zdrojom mnohých vitamínov a minerálov a glukosamín a chondroitín podporujú prácu kĺbov.

< b>Zloženie:

zemiaky (sušené, 45 %), čerstvý pstruh (12,5 %), pstruh v prášku (12,5 %), hrášok (sušený), repné rezne (cukor zadarmo) , hydinový tuk, zemiakový proteín, rastlinný proteínový hydrolyzát, fosforečnan vápenatý, pivovarské sušené kvasnice, rybí tuk (1 %), čakankový prášok (0,1 %), glukosamín, chondroitín sulfát. Doplnkové látky na kg: Vitamín A: 12 000 IU, Vitamín D3: 1 200 IU, Vitamín E: 70 mg, Meď (ako pentahydrát síranu meďnatého): 10 mg, Zinok (ako oxid zinočnatý): 70 mg, Zinok (ako aminokyselín) zinok, hydratovaný): 75 mg, jód (ako jodid vápenatý, bezvodý): 2 mg, selén (ako selénan sodný): 0,2 mg. Stanovenie: Bielkoviny: 21,0 %, Obsah tuku: 12,0 %, Hrubá vláknina: 3,5 %, Hrubý popol: 6,8 %, Vápnik: 1,1 %, Fosfor: 0,9 %.

>
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Bosch HPC Plus Pstruh & brambory
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
21
Druh bílkovin:
Ryba
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme