Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Super Premium Junior hydina, vajcia 800 g mokré krmivo pre šteňatá

Značka: BELCANDO
15396
4.45

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné mokré krmivo pre šteňatá

BELCANDO Super Premium Junior Poultry, Eggs je vysoko kvalitné mokré krmivo pre šteňatá a mladých psov, ktorí vyžadujú špeciálnu stravu bohatú na živiny. Toto jedinečné krmivo obsahuje jemne varené kúsky hydinového mäsa, srdca, pečeň, žalúdky, ale aj vajcia a semienka šalvie. Všetky ingrediencie pochádzajú z prírodných zdrojov a neobsahujú umelé konzervanty a farbivá, čo z neho robí zdravú a chutnú variantu pre vášho maznáčika. Okrem toho BELCANDO Super Premium Junior Poultry, Eggs obsahuje vitamíny a minerály, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie šteniat a mladých psov. Zložky v ňom obsiahnuté, ako je vitamín D3, vitamín E, mangán, zinok a jód, pomáhajú pri vývoji kostí, udržujú zdravú telesnú hmotnosť a predchádzajú chorobám. Toto vlhké krmivo pre šteňatá a mladé psy by malo byť podávané pri izbovej teplote a všetko nezjedené krmivo by malo byť chladené po dobu až 2 dní. Nezabudnite psovi vždy poskytnúť čerstvú vodu na pitie a množstvo krmiva prispôsobiť jeho potrebám. Vezmite do úvahy prechodné obdobie a prispôsobte množstvo krmiva potrebám. zvieraťa. Poskytnite svojmu psovi čerstvú pitnú vodu. Liek by mal byť podávaný pri izbovej teplote. Nespotrebovanú porciu uchovávajte v chladničke až 2 dni.

Zloženie:

hydina, srdce, pečeň, žalúdky (66 % ); kurací vývar (27,5 %); celé vajcia (4 %); semená šalvie (1 %); vaječné škrupiny, sušené (0,5 %); minerálne látky (0,5 %); požltový olej (0,5 %) Aditíva na kg: vitamín D3 200 IU; vitamín E (ako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; mangán (ako síran mangánatý) 2 mg; zinok (ako síran zinočnatý) 20 mg; jód (ako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,2 mg Analytické zložky: proteín 11,0 %; obsah tuku 6,5 %; surový popol 2,0 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkosť 78,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
BELCANDO Super Premium Junior Drůbež, vejce
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
6.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme