Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Super Premium jahňacie, ryža a paradajky 800 g mokré krmivo pre psov

Značka: BELCANDO
15395
4.16

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dodáva vášmu psovi kompletné živiny

BELCANDO Super Premium Jahňacie, ryže a paradajky je mokré krmivo pre dospelé psy, ktoré sa skladá iba z prírodných zložiek. Zloženie obsahuje jahňacie mäso, ryžu a paradajky a požltový olej je zdrojom polynenasýtených mastných kyselín. Krmivo neobsahuje žiadne konzervačné látky ani farbivá. BELCANDO Super Premium Lamb, Rice and Tomato je vysoko kvalitný produkt, ktorý vášmu psovi dodá kompletné živiny. Jahňacie mäso, ryža a paradajky sú bohaté na živiny, ako sú bielkoviny, sacharidy a vitamíny. Svetlicový olej obsahuje mastné kyseliny, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie vášho psa. BELCANDO Super Premium Lamb, Rice a Tomato je ľahko stráviteľné a nezaťažuje tráviaci systém psa. Neobsahuje žiadne umelé prísady ani konzervačné látky. Výrobok je dostupný v balení po 800 g. BELCANDO Super Premium Jahňacie, ryže a paradajky je mokré krmivo pre dospelé psy, ktoré sa skladá iba z prírodných surovín. Zloženie obsahuje jahňacie mäso, ryžu a paradajky a požltový olej je zdrojom polynenasýtených mastných kyselín. Krmivo neobsahuje žiadne konzervačné látky ani farbivá. BELCANDO Super Premium Lamb, Rice and Tomato je vysoko kvalitný produkt, ktorý vášmu psovi dodá kompletné živiny. Jahňacie mäso, ryža a paradajky sú bohaté na živiny, ako sú bielkoviny, sacharidy a vitamíny. Svetlicový olej obsahuje mastné kyseliny, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie vášho psa. BELCANDO Super Premium Lamb, Rice a Tomato je ľahko stráviteľné a nezaťažuje tráviaci systém psa. Neobsahuje žiadne umelé prísady ani konzervačné látky. Produkt je dostupný v balení 800 g.

Zloženie:< p>jahňacie, jahňacie držky, pečeň, srdce, jazyky (63 %); jahňací vývar (26,5 %); varená ryža (4 %); paradajky (4 %); semená šalvie (1 %); minerálne látky (1 %); požltový olej (0,5 %) Doplnkové látky na kilogram: Diétne doplnkové látky: vitamín D3 200 IU; vitamín E (ako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; mangán (ako síran mangánatý) 2 mg; zinok (ako síran zinočnatý) 20 mg; jód (bezvodý jodičnan vápenatý) 0,2 mg Analytické zložky: proteín 10,5 %; obsah tuku 5,5 %; surový popol 2,0 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkosť 79,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
BELCANDO Pies jehněčí rýže a rajčata
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
5.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme