Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Junior kura + vajcia 400 g mokré krmivo pre mladých psov 400 g

Značka: BELCANDO
15385
2.62

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pre psov

BELCANDO Junior kura + vajcia 400 g - vynikajúce mokré krmivo pre šteňatá a mladé psy, ktoré Vášmu miláčikovi poskytne kompletnú výživu a chutnú maškrtu. Krmivo je vyrobené z prírodných surovín, bez prídavku konzervantov a farbív, vďaka čomu je ideálny pre psy s citlivým tráviacim systémom. BELCANDO Junior kura + vajcia 400 g obsahuje hydinové mäso, srdce, pečeň a žalúdky, ktoré vášmu šteniatku dodajú základné živiny. Prídavok celého vajca a požltového oleja zaistí psovi vynikajúci stav kože a srsti, semená šalvie a vaječné škrupiny prispejú k správnej funkcii tráviaceho systému. BELCANDO Junior kura + vajcia 400 g navyše obsahuje vitamín D3, vitamín E, mangán, zinok a jód, ktoré zaistia správny vývoj a rast vášho šteňaťa. Odporúčanie na kŕmenie: pred podávaním sa uistite, že má jedlo izbovú teplotu a po jedle zvyšky chlaďte a spotrebujte do dvoch dní. Dôležité je tiež poskytnúť psovi čerstvú pitnú vodu. Zloženie : Zloženie : Zloženie :

hydinové mäso, srdce, pečeň, žalúdky (66 %); kurací vývar (27,5 %); celé vajcia (4 %); semená šalvie (1 %); minerálne látky (1 %); požltový olej (0,5 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BELCANDO Super Premium Junior Drůbež, vejce
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.19
Tuky (%):
6.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme