Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

WHISKAS Adult Kuracie a zeleninové granule pre mačky 14kg

Značka: WHISKAS
32774
34.49

Najniższa cena za 30 dni: €33.53

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletné granule pre dospelé mačky


WHISKAS® 1+ s kuracím mäsom je kompletná peleta s paštétami pre dospelé mačky. Zloženie krmiva bolo vyvinuté veterinármi a dietológmi z Centra výživy zvierat WALTHAM™ a mačka ho môže prijímať ako kompletné krmivo. Krmivo WHISKAS® so zložením bohatým na vitamíny a minerály poskytuje vašej mačke všetky zložky, ktoré potrebuje, aby zostala zdravá a vitálna. Vitamín A podporuje zrak a pridanie Omega-6 mastných kyselín a zinku zaisťuje zdravú kožu a lesklú srsť. Správny pomer všetkých zložiek podporuje optimálnu činnosť obličiek a močových ciest.

Výhody kŕmenia dospelých mačiek kura WHISKAS®:

- Kompletné a vyvážené

- kompletné a vyvážené krmivo pre vitalitu a výkonnosť Vašej mačky.

-Zdravé močové cesty - vďaka optimálnemu zloženiu.

- Dlhodobo zdravý zrak - prídavok vitamínu A podporuje zrak.

-Omega 6 kyseliny a zinok zabezpečia vašej mačke zdravú a lesklú srsť a vitamín A zabezpečí dobrý zrak. Optimalizované zloženie taktiež pomáha podporovať zdravie močových ciest.

Zloženie:

Zloženie: obilniny, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (29%, z toho 4% kuracia hmota vo svetlo hnedých granulách), tuky oleja, rastlinné bielkovinové extrakty , minerálne látky (4% zeleninové extrakty, minerálne látky)% hrášku v zelených granuliach), výrobky rastlinného pôvodu. Výhrevnosť 378 kcal / 100 g Prídavné látky / 1 kg: Antioxidanty; Farbivá; Výživové doplnky: Vitamín A: 4760 IU, Vitamín D₃: 525 IU, vitamín E: 96 mg, síran meďnatý penta hydrát: 16 mg, síran manganatý mono hydrát: 67,5 mg, jodid draselný: 1,3 mg, seleničitan sodný 38 mg, taurín: 1870 mg, síran zinočnatý mono hydrát: 180 mg. Analytické zložky (%): obsah bielkovín: 32; obsah tuk: 12,5; anorganické látky: 8,7; hrubá vláknina: 1,8; omega-6 mastné kyseliny: 2,2


Spôsob kŕmenia:

Odporúčaná denná porcia jedla. WHISKAS® odporúčame podávať mokré a granulované. -Mačka s hmotnosťou 3 kg potrebuje 45 g suchého krmiva alebo 1,5 vrecúška vlhkého krmiva a 15 g suchého krmiva denne. - 4 kg mačka potrebuje 55 g suchého krmiva alebo 2 vrecúška vlhkého krmiva a 15 g suchého krmiva denne. -Mačka s hmotnosťou 5 kg potrebuje denne 65 g suchého krmiva alebo 2 vrecúška vlhkého krmiva a 25 g suchého krmiva. Nechajte prechodné obdobie a prispôsobte množstvo krmiva potrebám vašej mačky. Pre mačky s nadváhou by sa denná dávka mala znížiť. Ako? Navštívte našu stránku www.whiskas.sk alebo zavolajte na našu linku 0-801 10 63 63. Zabezpečte svojej mačke pitnú vodu. Skladujte v uzavretej nádobe, na suchom a chladnom mieste.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme