Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Versele-Laga Cavia Complete 8 kg - pelety pre morčatá

Značka: VERSELE-LAGA
55630
34.58

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Perfektné krmivo pre morčatá

Mali ste niekedy problém nájsť to správne krmivo pre vášho domáceho maznáčika? Zakaždým, keď si myslíte, že ste sa rozhodli správne, chýba vám niečo v produkte? S kompletnou sadou Versailles Laga Cavia to už nebude problém!

Kompletné jedlo alebo kompletná šálka kávy Versailles Laga

Každé zviera bude mať vysoké očakávania. Od mačiek, psov, škrečkov až po morčatá. Nezabúdajme, že každý druh a plemeno si vyžaduje náležitú starostlivosť a teda aj správnu stravu na podporu normálneho vývoja a funkcie našich miláčikov. Môžete skúsiť vybrať si vlastné ingrediencie do menu, ale to môže byť riskantné. Vždy zabúdame na určité aspekty, považujeme ich za málo hodnotné alebo ich jednoducho ignorujeme. V tomto prípade je najlepším riešením investovať do krmiva, ktoré zohľadní všetky potreby vášho miláčika a komplexne sa postará o všetky jeho funkčné oblasti. Vďaka kombinácii multivitamínov, prebiotík a vlákniny vám Laga Cavia Complete umožní postarať sa o vaše morčatá a zabezpečiť, aby im nechýbali živiny.
Perfektná voľba pre náročné morčatá

Versailles Laga Cavia Complete obsahuje minimálne 10% čerstvej zeleniny, čo zaručuje nadpriemerný chuťový zážitok. Tento prípravok obsahuje špeciálne vyvinuté dlhé vlákna, ktoré vďaka vysokému obsahu hrubej vlákniny a nízkemu obsahu škrobu prispievajú k normálnemu fungovaniu čriev a zubov. Navyše obsahuje florastimul, prebiotický doplnok podporujúci tráviaci systém. Luteín, betakarotén, vitamín D3, vitamíny A alebo E a C majú priaznivé účinky na vývoj kostí, metabolizmus, zrak a imunitu.

Práca:

Rastlinné produkty (7% timotej, tráva a vanilka), rastlinný bielkovinový extrakt, ovocie (4% baza čiernej), semená (2% ľanové semienko), minerály, fruktooligosacharidy (0,3%), nechtík, juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8
Produktová řada:
VERSELE-LAGA Cavia Complete
Značka:
VERSELE-LAGA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme