Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE Tréningové pochúťky s pštrosím mäsom a vanilkou 2 x 300g + konzerva Bažant s mrkvou ZADARMO

20006730
6.00

Najniższa cena za 30 dni: €6.00

Cenník: 8.75

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Prírodné tréningové maškrty pre psov.

JEDNODUCHO Z PRÍRODY Tréningové maškrty so pštrosím mäsom a vanilkou 300 g. Tréningové maškrty so pštrosím mäsom a vanilkou 300 g pre psov všetkých plemien a vekových kategórií. Pečieme v rúre podľa tradičnej receptúry. Maškrty boli špeciálne vyvinuté a prispôsobené na vykonávanie školení za ich účasti. Nie sú mastné, takže nešpinia ruky, oblečenie ani tašky. Môžu byť uložené bez dodatočnej ochrany. Vďaka špeciálnemu zloženiu sa nedrobia a nezanechávajú žiadne stopy. Ich tvar a veľkosť umožňuje jednorazové podanie psovi. To je veľmi dôležitá vlastnosť tréningových pamlskov. Aby si pes spojil splnenú úlohu a odmenu zaň, musí byť odmena malá a ľahko stráviteľná a rýchlo vytiahnutá. Malá maškrta tiež psa príliš rýchlo nezasýti a nestratí záujem o výcvik a samotnú odmenu. Tréningové maškrty by mali poskytovať kompletné bielkoviny a nenasýtené mastné kyseliny na podporu a regeneráciu organizmu psa. Najdôležitejšie sú tu Omega-3 a -6 kyseliny, ktoré prispievajú k práci mozgu, pamäti a pomáhajú psom dosiahnuť úspech. Tréningové desiaty Simply from Nature obsahujú iba prírodné suroviny, vybrané z hľadiska nutričných a chuťových hodnôt. Suché a malé občerstvenie sú ideálne na jeden čas. Pštros a vanilka v lahôdkach tvoria veľmi chutnú kombináciu. Chuť má krásnu vôňu a vôňu. Zemiaky v zložení zaistia udržanie danej formy pochúťky. Sú tiež plné vitamínov B a C a poskytujú vlákninu a sacharidy. Pštrosie mäso sa vyznačuje nízkym alergénnym faktorom, je plné železa a nenasýtených mastných kyselín, ktoré urýchľujú učenie a posilňujú organizmus psa. Pštros má nízky obsah kalórií a tuku, takže môže byť spestrením jedálnička psov náchylných na priberanie na váhe. Odporúčania na kŕmenie vášho psa: Výcvikové maškrty sú doplnkom každodennej stravy vášho psa. Mali by byť zahrnuté do celkovej dennej energetickej bilancie psa a ich podiel by nemal presiahnuť 10 %. Podávajte jeden po druhom ihneď po každej správne dokončenej úlohe. Pochvalu môžete posilniť rôznymi vychytávkami, ako je kliker, kotúče, terč alebo píšťalka. Vzhľadom na prirodzený výrobný proces sa vzhľad jednotlivých šarží výrobkov môže líšiť.

Zloženie:

Zemiaky: 60 % pštrosie mäso: 15 % rastlinné produkty: 15 % oleje a tuky: 5 % senzorické prísady: vanilková aróma 5 % Obsah: Hrubý proteín: 15,2 % hrubý tuk: 6,9 % hrubej vlákniny: 1,9 % hrubého popola: 2,9 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.6
Produktová řada:
SIMPLY FROM NATURE Tréningové pochúťky s pštrosím mäsom a vanilkou
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
15.2
Druh bílkovin:
Pštros
Tuky (%):
6.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme