Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE Tréningové pochúťky s jelenicou 3 x 300 g

20003349
8.91

Najniższa cena za 30 dni: €8.91

Cenník: 9.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Tréningové pochúťky s jelenicou pre psy všetkých plemien
a všetkých vekových kategórií


Pečieme v rúre podľa tradičného receptu.


Tieto maškrty sú špeciálne vyvinuté a prispôsobené pre ich tréning. Sú nemastné, takže vám nezašpinia ruky, oblečenie ani tašky. Môžu byť uložené bez ďalšej ochrany. Vďaka špeciálnemu zloženiu sa nelámu ani nezanechávajú stopy. Ich tvar a veľkosť sú také, že ich možno dať psom len raz. Toto je veľmi dôležitá vlastnosť tréningových pochúťok. Aby si pes spojil splnenú úlohu s odmenou, musia byť malé, ľahko konzumovateľné a rýchlo odstránené. Malá maškrta psa príliš rýchlo neuspokojí, ani nestratí záujem o samotný výcvik a odmeňovanie.

Tréningové krmivo by malo poskytnúť bielkoviny a nenasýtené mastné kyseliny na podporu a regeneráciu organizmu vášho psa. Najdôležitejšie z nich sú omega-3 a -6 mastné kyseliny, ktoré podporujú funkciu mozgu, pamäť a pomáhajú psom dosahovať úspechy.


Tréningové snacky Simply from Nature obsahujú iba prírodné zložky vybrané pre nutričnú hodnotu a chuť. Suché občerstvenie a malé občerstvenie sú skvelé na jednorazové použitie. Obsahujú veľa bielkovín, ktoré dodávajú energiu, ktorá je pri tréningu veľmi dôležitá. Zloženie obsahuje 60,5 percent zveriny, ako aj ovocie a zeleninu ako sladké zemiaky, ktoré okrem uhľohydrátov pomáhajú udržiavať chuť. Ľanový olej je zdrojom mastných kyselín. Čučoriedky môžu chrániť zdravý zrak vášho psa a ľanové semienko môže regulovať tráviaci systém.


Složení: jelení maso, rýžová mouka a hrášková vláknina.

Analytické složky: Surové bílkoviny 47%, Surový tuk 30%, Surová vláknina 2,2%, Surový popel 8,0%.

Dávkování: Podávejte jako doplněk k výživě. Produkt by neměl překročit 10% denní výživy psa. Zajistěte psovi dostatek pitné vody.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma weterynaryjna
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.9
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Jelen
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.02
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme