Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE Tréningové maškrty s hovädzím mäsom a slivkou 2 x 300g + konzerva Kačacie mäso s mrkvou ZADARMO

20006724
6.00

Najniższa cena za 30 dni: €6.00

Cenník: 8.75

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

JEDNODUCHO Z PRÍRODY Tréningové maškrty s hovädzím mäsom a slivkou 300 G

Hľadáte perfektné tréningové maškrty pre svojho psa? Potom sa určite pozrite na naše delikatesy Simply from Nature s hovädzím mäsom a slivkou! Naše lahôdky, pečené podľa tradičnej receptúry, boli špeciálne vyvinuté a prispôsobené tak, aby s nimi bolo možné trénovať. Nie sú mastné, nešpinia ruky, oblečenie ani tašky a ich tvar a veľkosť umožňujú jednorazové podanie psovi. Sú ideálne na učenie aj ako tréningová pomôcka. Kombinácia hovädzieho mäsa a sliviek psom chutí a ich majiteľom veľmi aromatická! Hovädzie mäso je bohatým zdrojom železa a vitamínov rozpustných v tukoch, zatiaľ čo ovocie a zelenina poskytujú prírodné vitamíny a antioxidanty. Batáty sú jednou z najchutnejších a najcennejších trvaliek, sušené slivky upravujú trávenie. Naše lahôdky obsahujú iba prírodné suroviny, vybrané z hľadiska nutričných a chuťových hodnôt. Tradičná metóda pečenia umožňuje zachovať nutričnú hodnotu produktu a nedostatok konzervačných látok, farbív a príchutí ich robí bezpečnými pre psov.

Zloženie:

Hovädzie mäso 45 %, batáty 27 %, tekvica 8 %, červená repa 8 %, zeler 5 %, sušené slivky 5 %, rastlinný olej 2 % Analýza tréningových pochúťok z hovädzieho mäsa: Hrubý proteín: 28,8 %, hrubý tuk: 12,2 %, hrubý popol: 5,6 %, hrubá vláknina: 3,7 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.6
Produktová řada:
SIMPLY FROM NATURE Tréningové maškrty s hovädzím mäsom a slivkou 300g
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
28.8
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
12.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme