Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE tréningové maškrty s hovädzím mäsom 300 g

56198
3.00

Najniższa cena za 30 dni: €3.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Tréningové maškrty sú špeciálne prispôsobené pre výcvik psov

JEDNODUCHO FROM NATURE Beef Training Treats 300 g Simply from Nature Training Treats sú perfektnou voľbou pre výcvik psov, ktorí si za svoj výkon zaslúžia chutnú a hodnotnú odmenu. Pochúťky sa pečú v rúre podľa tradičnej receptúry, vďaka čomu sú nielen chutné, ale aj zdravé. Výcvikové maškrty sú špeciálne prispôsobené pre výcvik psov. Nie sú mastné, čo znamená, že nešpiní ruky, oblečenie ani tašky. Možno ich skladovať bez dodatočnej ochrany a vďaka špeciálnemu zloženiu sa nedrobia a nezanechávajú žiadne stopy. Ich tvar a veľkosť umožňujú jednorazové podanie psovi, čo je veľmi dôležité pre efektivitu výcviku. Tréningové maškrty Simply from Nature sú zdrojom bielkovín a nenasýtených mastných kyselín, ako sú kyseliny Omega-3 a -6, ktoré podporujú funkciu mozgu, pamäť a pomáhajú psom dosiahnuť úspech. Pochúťky obsahujú 60% hovädzieho mäsa, ďalej ovocie a zeleninu ako zemiaky, jablká, hrušky, tekvica, červená repa a čučoriedky. Ľanový olej, ktorý je zdrojom nenasýtených mastných kyselín, a pestrec dodávajú výrobku ďalšiu nutričnú hodnotu. Tréningové maškrty Simply from Nature neobsahujú umelé farbivá, konzervačné látky a zvýrazňovače chuti. Obsahujú iba prírodné suroviny, vybrané z hľadiska nutričných a chuťových hodnôt. Suchosť a malá veľkosť lahôdok ich robí ideálnymi pre jednu porciu a neprispievajú k nadváhe. Kŕmne odporúčania: Tréningové maškrty Simply from Nature sú doplnkom každodennej stravy vášho psa a nemali by prekročiť 10% denného príjmu. Podávajte jeden po druhom ihneď po každej správne dokončenej úlohe. Pochvalu môžete posilniť rôznymi vychytávkami, ako je kliker, kotúče, terč alebo píšťalka.

< /p >Zloženie:

JEDNODUCHO Z PRÍRODY Tréningové maškrty s hovädzím mäsom 300 g Tréningové maškrty pre psov. Pečieme v rúre podľa tradičnej receptúry. Maškrty boli špeciálne vyvinuté a prispôsobené na vykonávanie školení za ich účasti. Nie sú mastné, takže nešpinia ruky, oblečenie ani tašky. Môžu byť uložené bez dodatočnej ochrany. Vďaka špeciálnemu zloženiu sa nedrobia a nezanechávajú žiadne stopy. Ich tvar a veľkosť umožňujú dať ich psovi jednorazovo. To je veľmi dôležitá vlastnosť tréningových pamlskov. Aby si pes spojil splnenú úlohu a odmenu zaň, musí byť odmena malá a ľahko stráviteľná a rýchlo vytiahnutá. Malá maškrta psa príliš rýchlo nenasýti a nestratí záujem o výcvik a samotnú odmenu. Tréningové maškrty by mali poskytovať bielkoviny a nenasýtené mastné kyseliny na podporu a regeneráciu organizmu psa. Najdôležitejšie sú tu Omega-3 a -6 kyseliny, ktoré prispievajú k práci mozgu, pamäti a pomáhajú psom dosiahnuť úspech. Kľúčové vlastnosti: Nemastný Nízky ľanový olej pečený v rúre ako zdroj nenasýtených mastných kyselín 60% hovädzie Obsah bielkovín 35,4% a obsah tuku 12,7% Ovocie a zelenina Bez konzervantov, umelých farbív a zvýrazňovačov chuti Simply from ingrediencie, vybrané z hľadiska nutričných a chuťových hodnôt. Suché a malé občerstvenie sú ideálne na jeden čas. Obsahujú veľa bielkovín, ktoré dodávajú energiu, ktorá je pri tréningu taká dôležitá. Skladá sa zo 60% hovädzieho mäsa a tiež ovocia a zeleniny, ako sú zemiaky, ktoré okrem poskytovania sacharidov pomáhajú udržať chuť celistvú av danej forme. Ľanový olej je zdrojom mastných kyselín. Čučoriedky sa starajú o zdravý zrak psov. Zloženie: Hovädzie mäso 60% Zemiaky 29% Jablká Hrušky Tekvica Červená repa Čučoriedky Riasy Ľanový olej Ryža Pestrec mariánsky Rozbor: Hrubý proteín: 35,4% Hrubý tuk: 12,7% Hrubý popol: 7,4% Hrubá % Vápnik: 0,81 % Pus % Odporúčané kŕmenie: Výcvikové maškrty sú doplnkom každodennej stravy vášho psa. Mali by byť zahrnuté do celkovej dennej energetickej bilancie psa a ich podiel by nemal presiahnuť 10 %. Podávajte jeden po druhom ihneď po každej správne dokončenej úlohe. Pochvalu môžete posilniť rôznymi vychytávkami, ako je kliker, kotúče, terč alebo píšťalka. Vzhľadom na prirodzený výrobný proces sa vzhľad jednotlivých šarží výrobkov môže od seba líšiť.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
35.4
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.62
Tuky (%):
12.7
Vápník (%):
0.81
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme