Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE pečené granule s jeleným mäsom 1,2 kg + Jelenie stripsy pre psov 80 g ZADARMO

20007708

Najniższa cena za 30 dni: €11.99

9.00
Stará cena: 11.99

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo pečené v rúre

Ak chcete, aby váš maznáčik dostával plnohodnotnú, zdravú a prirodzenú potravu, potom bude pre vás SIMPLY FROM NATURE Pečené krmivo 1,2 kg perfektnou voľbou. Jedná sa o kompletné, bezobilné a bezlepkové krmivo, určené pre psy všetkých plemien a vekových kategórií. Vďaka vhodnému zloženiu ingrediencií, ktoré bolo prispôsobené biologickým potrebám psích organizmov na dané zložky, už nebude kŕmenie vášho maznáčika problémom. Hlavnou zložkou produktu je jelenie mäso v dvoch formách – čerstvé a sušené, čo zaisťuje vyšší obsah bielkovín (35 %) a nižší obsah tuku (10,6%), potrebných pre zdravý rast a vývoj psov. Jedlo bolo upečené v rúre, čo umožňuje zachovať väčšinu nutričných vlastností použitých ingrediencií bez toho, aby bolo nutné vykonávať proces vytláčania, ktorý ničí mnoho výhod použitých ingrediencií, vrátane chuti a vône. Preto u potravín pečených v rúre nie je potrebné následné poťahovanie granúl chuťovým poťahom.

JEDNODUCHO Z PRÍRODY Pečené krmivo pre jelene 1,2 kg má tiež zodpovedajúci obsah vitamínov a minerálov, a to vďaka čerstvému ovociu, zelenine a bylinkám, ktoré receptúru dopĺňajú o prírodné vitamíny, zvýrazňujú chuť a vôňu pokrmu. Ľanový olej poskytuje nenasýtené Omega-3 mastné kyseliny a pestrec mariánsky a juka Schidigera podporujú trávenie. Krmivo je vhodné aj pre citlivé zvieratá so zažívacími problémami, alergiami a rôznymi potravinovými intoleranciami, pretože je úplne bez obilnín. Zdrojom sacharidov je iba zelenina ako zeler a repa. Vďaka tomu krmivo poskytuje dlhšie pocit sýtosti a nespôsobuje skoky krvného cukru, čo minimalizuje riziko nadmerného priberania psov a ich nespútanú chuť do jedla.

Zloženie:

Čerstvá zverina (svalovina) 42%, sušená zverina (svalovina) 23%, sušený zeler 12%, sušená červená repa 6%, petržlen, sušená a mletá tekvica, vaječný prášok, jablko, hruška, mrkva, rozmarín, ľanový olej, extrakt z juky Schidigera, fenikel, mrkvová dužina 2%, ryžové klíčky, mletá semená pestreca 1%.

Analytické zloženie:

Hrubý proteín: 35 %, hrubý tuk: 10,6 %, hrubý popol: 5 %, hrubá vláknina: 4,8 %, vápnik: 1,68 %, fosfor: 1,37 % Aditíva na kg: vitamín A: 12 000 IU, vitamín D3: 1 340 IU, vitamín E: 241 mg, vitamín C: 175 mg, vitamín B1: 4,6 mg, vitamín B2: 8 ,7 mg, vitamín B6: 5,1 mg, vitamín B12: 53 ug, biotín: 252 ug, kyselina listová: 0,52 mg, niacín: 26 mg, kyselina pantotenová: 9,5 mg, cholín: 1560 mg, meď : 12,4 mg, železo: 253 mg, mangán: 59 mg, zinok: 141 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva

Parametry

Produktová řada:
SIMPLY FROM NATURE Jelení
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
29.6
Druh bílkovin:
Zvěřina
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
11.7
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme