Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE granule s jeleným mäsom pre dospelých psov 1,2 kg

56208
9.00

Najniższa cena za 30 dni: €9.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pečené v rúre

Ak chcete, aby váš maznáčik dostával plnohodnotnú, zdravú a prirodzenú potravu, potom bude pre vás SIMPLY FROM NATURE Pečené krmivo 1,2 kg perfektnou voľbou. Jedná sa o kompletné, bezobilné a bezlepkové krmivo, určené pre psy všetkých plemien a vekových kategórií. Vďaka vhodnému zloženiu ingrediencií, ktoré bolo prispôsobené biologickým potrebám psích organizmov na dané zložky, už nebude kŕmenie vášho maznáčika problémom. Hlavnou zložkou produktu je jelenie mäso v dvoch formách – čerstvé a sušené, čo zaisťuje vyšší obsah bielkovín (35 %) a nižší obsah tuku (10,6%), potrebných pre zdravý rast a vývoj psov. Jedlo bolo upečené v rúre, čo umožňuje zachovať väčšinu nutričných vlastností použitých ingrediencií bez toho, aby bolo nutné vykonávať proces vytláčania, ktorý ničí mnoho výhod použitých ingrediencií, vrátane chuti a vône. Preto u potravín pečených v rúre nie je potrebné následné poťahovanie granúl chuťovým poťahom.

JEDNODUCHO Z PRÍRODY Pečené krmivo pre jelene 1,2 kg má tiež zodpovedajúci obsah vitamínov a minerálov, a to vďaka čerstvému ​​ovociu, zelenine a bylinkám, ktoré receptúru dopĺňajú o prírodné vitamíny, zvýrazňujú chuť a vôňu pokrmu. Ľanový olej poskytuje nenasýtené Omega-3 mastné kyseliny a pestrec mariánsky a juka Schidigera podporujú trávenie. Krmivo je vhodné aj pre citlivé zvieratá so zažívacími problémami, alergiami a rôznymi potravinovými intoleranciami, pretože je úplne bez obilnín. Zdrojom sacharidov je iba zelenina ako zeler a repa. Vďaka tomu krmivo poskytuje dlhšie pocit sýtosti a nespôsobuje skoky krvného cukru, čo minimalizuje riziko nadmerného priberania psov a ich nespútanú chuť do jedla.

Zloženie:

Čerstvá zverina (svalovina) 42%, sušená zverina (svalovina) 23%, sušený zeler 12%, sušená červená repa 6%, petržlen, sušená a mletá tekvica, vaječný prášok, jablko, hruška, mrkva, rozmarín, ľanový olej, extrakt z juky Schidigera, fenikel, mrkvová dužina 2%, ryžové klíčky, mletá semená pestreca 1%.

Analytické zloženie:

Hrubý proteín: 35 %, hrubý tuk: 10,6 %, hrubý popol: 5 %, hrubá vláknina: 4,8 %, vápnik: 1,68 %, fosfor: 1,37 % Aditíva na kg: vitamín A: 12 000 IU, vitamín D3: 1 340 IU, vitamín E: 241 mg, vitamín C: 175 mg, vitamín B1: 4,6 mg, vitamín B2: 8 ,7 mg, vitamín B6: 5,1 mg, vitamín B12: 53 ug, biotín: 252 ug, kyselina listová: 0,52 mg, niacín: 26 mg, kyselina pantotenová: 9,5 mg, cholín: 1560 mg, meď : 12,4 mg, železo: 253 mg, mangán: 59 mg, zinok: 141 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Jelen
Fosfor (%):
1.37
Tuky (%):
10.6
Vápník (%):
1.68
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme