Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE granule pre psy pečené v rúre s konským mäsom a lososom 1,2 kg

64528
7.50

Najniższa cena za 30 dni: €7.50

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
1.2 kg
€ 4

7.50 €

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné krmivo pre vášho psa!

Kompletné krmivo bez obilnín a lepku SIMPLY FROM NATURE je perfektným riešením pre psov všetkých plemien a vekových kategórií. Toto inovatívne jedlo pečené v rúre si vďaka modernizovanej technológii a dokonalej receptúre zachováva väčšinu nutričných hodnôt surovín. Hlavnou zložkou krmiva je mäso, ktoré poskytuje vysoko kvalitné bielkoviny a hrubý tuk podporujúci zdravý rast a vývoj psov.

Jedlo SIMPLY FROM NATURE je obohatené o čerstvé ovocie, zeleninu a bylinky, ktoré doplnia receptúru o prírodné vitamíny a zvýrazňujú chuť a vôňu produktu. Vďaka nízkej tepelnej úprave je väčšina živín z jedla zachovaná a jedlo nevyžaduje ďalší chuťový obal.

Toto bezobilné krmivo na báze zemiakov, ktoré sú zdrojom sacharidov a vitamínov s nízkym glykemickým indexom, zaisťuje u psov dlhší pocit sýtosti a minimalizuje riziko nadmerného priberania na váhe a nekontrolovateľnej chuti do jedla. Bezlepkové zloženie krmiva eliminuje všetku múku, strúhanku a pekárske výrobky, ktoré môžu zaťažovať psí žalúdok.

Zloženie:

29 % sušené konské mäso, 29 % zemiaky, 10 % sušený losos, 7 % červená repa, 6 % sušená čakanka, 5 % hrušky, 4 % sušená žerucha, 4 % repkový olej lisovaný za studena, 1 % čučoriedka, 1 % tymián, 1 % rozmarín, 1 % fenikel, 1 % morské riasy, 1 % juka SchidigeraMôže obsahovať stopy cudzej DNA kvôli poradiu výroby

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Produktová řada:
SIMPLY FROM NATURE Koňské maso a losos
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
29.6
Druh bílkovin:
Koňské maso
Metabolická energie (%):
4900
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
12.8
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme