Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE pečené krmivo s hovädzím mäsom 1,2 kg

56207
7.50

Najniższa cena za 30 dni: €7.50

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné krmivo pre psov

Hovädzie mäso pečené v rúre je kompletné, bezobilné a bezlepkové krmivo s hovädzím mäsom pre psov všetkých plemien a vekových kategórií. Jedná sa o výrobok pečený v peci podľa tradičnej receptúry zaisťujúcej zachovanie väčšiny nutričných vlastností použitých surovín. Hlavnou zložkou produktu je mäso v dvoch podobách – čerstvé a sušené. Ďalšie prísady, ako je čerstvé ovocie, zelenina a bylinky, dopĺňajú receptúru o prírodné vitamíny a taktiež zlepšujú chuť a vôňu jedla. Neobsahuje cukor, sóju, kukuricu, kostnú múčku ani MSM. Krmivo je úplne bez obilnín. Práve batáty a ďalšia zelenina, ako je tekvica, sú zdrojom sacharidov a zároveň draslíka a sodíka bez toho, aby mali vysoký glykemický index. Vďaka tomu krmivo poskytuje pocit sýtosti na dlhšiu dobu a minimalizuje riziko nadmerného priberania na váhe u psov a ich nespútanú chuť do jedla.

Zloženie:

čerstvé hovädzie mäso (svalovina) 42 %, sušené hovädzie mäso (svalovina) 23 %, sušené batáty 12 %, sušená tekvica 6 %, petržlen, vajcia v prášku, jablká, hrušky, mrkva, rozmarín, ľanový olej, extrakt z juky Schidigera, fenikel, repná dužina 2 %, ryžové klíčky, mletá semená pestreca 1 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
1.36
Tuky (%):
12.7
Vápník (%):
1.65
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme