Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PETS Shampoo Šampón na dlhé vlasy s arganovým olejom 250 ml

73181
6.15

Najniższa cena za 30 dni: €6.15

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

PET šampón Arganový olej / Arganový šampón

- Odporúča sa pre dlhú srsť, ale funguje aj pre psov a mačky s krátkou srsťou.
- Suché, matné a lámavé vlasy.
-Príklady plemien psov a mačiek: maltézsky pes, shi-tzu, kavalier King Charles španiel, perzská mačka, sibírsky husky.

POSILŇUJE, VYŽIVUJE A VYHĽADZUJE

Toto je nová hypoalergénna revolúcia v starostlivosti o domáce zvieratá. Šampón obohatený o vzácny arganový olej a unikátnu kombináciu výživných vitamínov, ktoré spravia zázraky so srsťou vášho domáceho maznáčika. Bez ohľadu na stav srsti vášho domáceho maznáčika - aj keď je suchá, matná alebo tvrdohlavá po hre v blate alebo kúpaní v jesenných mlákach - náš šampón si s tým dokonale poradí.

Naša receptúra je navrhnutá tak, aby súčasne posilnila, vyživila a vyhladila srsť vášho štvornohého priateľa. Jemne a účinne čistí a zanecháva srsť čistú a lesklú. Náš produkt má navyše jemnú orieškovú vôňu, vďaka ktorej bude kúpanie potešením pre domáceho maznáčika aj jeho majiteľa.

Šampón s arganovým olejom sa dokonale stará nielen o srsť, ale stará sa aj o zdravie pokožky vášho miláčika. Náš šampón vďaka obsahu pantenolu pôsobí upokojujúco a urýchľuje regeneráciu pokožky, chráni ju pred podráždením a uľahčuje rozčesávanie.

Doprajte svojmu miláčikovi produkty starostlivosti o srsť najvyššej kvality. Obnovte jej zdravý a lesklý vzhľad a zároveň sa starajte o svoju pohodu. Dôverujte nášmu produktu, ktorý splní očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov.

PET Šampón s arganovým olejom - starostlivosť o krásu a zdravie pre vášho domáceho maznáčika v jednej fľaši.

Učebnica:
Navlhčite kabát teplou vodou.
2. Naneste malé množstvo šampónu na srsť.
3. Šampón jemne vmasírujte do srsti a sústreďte sa na najšpinavšie miesta.
4. Dôkladne opláchnite a odstráňte všetok šampón.

Oznámenie:
Zabráňte kontaktu s očami a ušami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať. Ak máte nejaké otázky, obráťte sa na svojho veterinárneho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Laureth Sulfate sodný, Cocamide Dea, Chlorid sodný, Laureth Sulfosukcinát disodný, Kokoglukozid, MIPA-Laureth Sulfate, Argania Spinosa Karnel Oil, Panthenol, Kyselina citrónová, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cl 19140

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme