Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PETS Shampoo Vitaminový šampon pro krátké vlasy 250 ml

73183
6.15

Najniższa cena za 30 dni: €6.15

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

PET šampón Vitamínový šampón

-Odporúča sa pre dlhé zvieratá, ale aj krátke a bezsrsté zvieratá, náchylné na odlupovanie, citlivé a staršie zvieratá.
-Psy a mačky: Aljašský malamut, Maine Coon, Scottish Fold, Sphynx.

Vyživuje a stará sa, posilňuje a uľahčuje rozčesávanie

Jedinečné výživné a ošetrujúce zloženie, vyvinuté špeciálne pre citlivé potreby našich zvieracích priateľov. Vitamínový šampón
obohatený o panthenol zaisťuje efektívne a jemné čistenie aj tej najcitlivejšej pokožky a znižuje podráždenie.

Používaním tohto jedinečného šampónu už po prvom použití zaznamenáte výrazné spevnenie, vyhladenie a zdravší vzhľad srsti vášho miláčika. Aj v náročnejších podmienkach, napríklad v zimných mesiacoch, kedy je starostlivosť o srsť náročnejšia, poskytuje šampón Vitamin dlhotrvajúce výsledky, ktoré vám umožnia udržať si krásnu a dobre upravenú srsť po celý rok.

Za zmienku tiež stojí, že šampón Vitamin má atraktívny obal, ktorý zaručuje dlhodobé používanie. Váš miláčik si zaslúži to najlepšie, a preto je Vitamínový šampón nekompromisnou voľbou pre každého majiteľa, ktorému záleží na zdraví a kráse svojho miláčika.

Príjemná a efektívna starostlivosť o srsť je jedna vec, no chápeme, aké dôležité je, aby sa váš miláčik cítil pohodlne aj po kúpaní. Mysleli sme aj na vôňu produktu. V našom výskume nových produktov, ktorý sme realizovali v spolupráci s ochranármi zvierat, zohrala kľúčovú úlohu otázka čuchu. Preto vám s radosťou oznamujeme, že šampón Vitamin bol jemne, diskrétne a bezpečne navoňaný, aby zachoval harmóniu medzi starostlivosťou a príjemným zážitkom pre vás a vášho miláčika.

Učebnica:
Navlhčite kabát teplou vodou.
2. Naneste malé množstvo šampónu na srsť.
3. Šampón jemne vmasírujte do srsti a sústreďte sa na najšpinavšie miesta.
4. Dôkladne opláchnite a odstráňte všetok šampón.

Poznámka: Šampón by sa mal používať na starostlivosť o pokožku:
Zabráňte kontaktu s očami a ušami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte šampón používať. Ak máte nejaké otázky, obráťte sa na svojho veterinárneho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Chlorid sodný, laurethsulfosukcinát disodný, kokosový glukozid, MIPA-laurethsulfát, pantenol, kyselina citrónová, metylchloroizotiazolinón, metylizotiazolinón, Cl 42090

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme