Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PETS Shampoo Harmančekový šampón pre citlivú pokožku 250 ml

73182
6.15

Najniższa cena za 30 dni: €6.15

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

PET šampón Harmančekový šampón

-Odporúča sa pre svetlú srsť, pokožku náchylnú na podráždenie, svrbenie kože.
-Príklady plemien psov a mačiek: Samojed, Dalmatín, Mainská mývalia.

ukľudňuje, hydratuje, chráni

Profesionálny šampón s výťažkom z harmančeka a pantenolom. Jemne a dôkladne čistí a prináša upokojujúcu úľavu. Poskytuje drsným a suchým vlasom vlhkosť a pružnosť. Zvyšuje lesk a farbu srsti.

Pozdvihne kúpeľ vášho domáceho maznáčika na vyššiu úroveň. Náš produkt je esenciou bylín a prírodných zložiek, ktoré poskytnú vášmu miláčikovi vynikajúcu starostlivosť bez podráždenia a alergií.

Nech sa z každého kúpeľa stane radostná penová hra, ktorú si vaši chlpatí kamaráti zamilujú. Napriek jemnému pôsobeniu náš šampón účinne a dôkladne vyčistí aj tú najzacuchanejšiu srsť. Čistí srsť a kožu, zlepšuje ich stav a zároveň dodáva srsti zdravý a dlhotrvajúci lesk.

Objavte tajomstvo starostlivosti o srsť, ktorá prinesie radosť vám a vášmu miláčikovi.Váš maznáčik bude vyzerať zdravo a jeho srsť bude upravená. Poskytnite svojmu štvornohému priateľovi starostlivosť najvyššej kvality. Použite náš harmančekový šampón a uvidíte rozdiel vo vzhľade a pohode vášho domáceho maznáčika. A och, nezabudnite na odmenu po kúpeli – zaslúži si ju!

Šampón pre domáce zvieratá Harmanček je účinnou starostlivosťou o vášho domáceho maznáčika, zaisťuje mu zdravý vzhľad a krásnu srsť.

Učebnica:
Navlhčite kabát teplou vodou.
2. Naneste malé množstvo šampónu na srsť.
3. Šampón jemne vmasírujte do srsti a sústreďte sa na najšpinavšie miesta.
4. Dôkladne opláchnite a odstráňte všetok šampón.

Poznámka: Šampón by sa mal používať na starostlivosť o pokožku:
Zabráňte kontaktu s očami a ušami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte šampón používať. Ak máte nejaké otázky, obráťte sa na svojho veterinárneho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Chlorid sodný, Laureth sulfosukcinát disodný, kokosový glukozid, MIPA-laureth sulfát, extrakt z kvetov harmančeka recutita, pantenol, styrén/akrylátový kopolymér, trideceth-7, pyrofosforečnan tetrasodný, kyselina askorbová, T-butylalkohol, fenoxymetylalkoholhexylhexyletanol, kyselina citrónová, fenyloxychlorid citrónová , metylizotiazolinón, parfum, linalool

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme