Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PETS Magická kožušinová hmla 250 ml

73179
7.17

Najniższa cena za 30 dni: €7.17

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Ľahko sa rozčesáva a vyživuje srsť

Tento výnimočný kondicionér urobí starostlivosť o vášho domáceho maznáčika elegantným jednoduchým a účinným spôsobom. Vyhladzuje, hydratuje a dodáva krásny lesk dlhým a krátkym vlasom našich miláčikov. Bez ohľadu na typ a farbu srsti bude Pet Magic Mist fungovať dokonale.

Stačí pár kvapiek tohto čarovného prípravku a efekt vyživenej a zdravej srsti sa dostaví okamžite. Aplikujte hmlu bez námahy na suchú alebo vlhkú srsť a potom jemne vmasírujte do srsti vášho domáceho maznáčika. Tento proces je rýchly a zábavný a výsledky sú ohromujúce.

Učebnica:
Príprava: Uistite sa, že srsť vášho domáceho maznáčika je suchá alebo vlhká. Ak je vlhký, jemne ho osušte uterákom, aby bol mierne vlhký.
2. Sprej: Pred použitím fľaštičku s kondicionérom pretrepte, aby sa ingrediencie dobre premiešali. Potom nastriekajte Pet Magic Mist rovnomerne na srsť vášho domáceho maznáčika. Udržujte vzdialenosť približne 15-20 cm od srsti, aby ste zabezpečili rovnomerné pokrytie.
3. Masáž: Jemne vmasírujte kondicionér do srsti vášho domáceho maznáčika. Uistite sa, že produkt je rovnomerne rozložený po celej srsti.
4. Počkajte: Nechajte kondicionér chvíľu pôsobiť. Ak potrebujete produkt opláchnuť, postupujte podľa pokynov na obale.
5. Hotovo! Teraz si môžete vychutnať efekt hladkej, hydratovanej a lesklej srsti vášho domáceho maznáčika. Pet Magic Mist dodá vášmu miláčikovi eleganciu a šarm a podčiarkne jeho prirodzenú krásu.

Oznámenie:
Zabráňte kontaktu s očami a ušami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať. Ak máte nejaké otázky, obráťte sa na svojho veterinárneho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Voda, glycerín, betaín, arginín, kyselina mliečna, fermentačný filtrát Lactobacillus/Nereocystis Leutkeana, fermentácia Lactobacillus, propylénglykol, extrakt z listov Rosmarinus Officinalis, extrakt z koreňa Arctium Lappa. Extrakt z nechtíka lekárskeho, extrakt z listov medovky, benzylalkohol, kyselina dehydrooctová, sorbát draselný, benzoát sodný, polysorbát 20, parfum, hydroxycitronellal, hexyl cinnamal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme