Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Pets Krém na pazúry na nos 75 ml

73186
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €7.17

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

PET balzam na nos a labky / Balzam na nos a labku - 100% prírodné zloženie.
Účinná ochrana pred mrazom a slnkom.
Prvá pomoc pri drsnej, suchej pokožke a ako ochrana pred poškodením labiek, nosa a kože domácich zvierat.

REGENERUJE, CHRÁNI, ZVLHČUJE

Labky a nosy našich miláčikov si vyžadujú špeciálnu starostlivosť po celý rok. Na slnkom rozpálenom asfalte či posolených chodníkoch si jeho labky vyžadujú špeciálnu ochranu. Nedovoľte, aby sa jeho citlivá pokožka spálila alebo popraskala.

Predstavte si, že náš krém chráni pred vonkajšími faktormi, akými sú slnko alebo mráz. Bisabolol v ňom obsiahnutý pôsobí ako štít, ktorý chráni pokožku pred negatívnymi vplyvmi prostredia a pomáha udržiavať jej zdravý vzhľad. Prírodné oleje spolupracujú pri zmäkčovaní, vyživovaní pokožky a udržiavaní jej prirodzenej vlhkosti a pružnosti. Včelí vosk vytvára na každom kroku vodoodpudivú bariéru, ktorá chráni labky pred nánosom snehu, ľadu a škodlivých chemikálií medzi vankúšikmi labiek.

Ochrana pred škodlivým UV žiarením je prioritou. Jedinečné duo rakytníkového oleja a bambuckého masla pomáha chrániť nos vášho domáceho maznáčika pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia. Aj atopická pokožka pomáha v procese regenerácie, prináša úľavu a komfort.

Regenerácia, ochrana a hydratácia sú kľúčové faktory v starostlivosti o zvieratá. Nechajte svojho domáceho maznáčika vychutnať si regenerovanú a hlboko hydratovanú pokožku, ktorá poskytuje úľavu a pohodlie každý deň

Učebnica:
Jemne vmasírujte do čistej pokožky nosa, labiek alebo inej časti tela.
Používajte pravidelne pred každou prechádzkou a večer, keď je potrebná regenerácia pokožky.
Krém je bezpečný pre zvieratá a neobsahuje vonné látky. Nezhoršuje čuch.

Oznámenie:
Zabráňte kontaktu s očami a ušami. Ak máte nejaké otázky, obráťte sa na svojho veterinárneho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Butyrospermum Parkii Maslo, glycínový sójový olej, kokosový olej Nucifera, Cera Alba, glycerylstearát, C10-18 triglyceridy, olej z hippophae rhamnoides, laurylový olivát, tokoferol, skvalán, bisabolol, olivový glycerid, ceramid NP

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
75
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme