Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PETS Aloe Vera šampon proti lupům 250 ml

73180
6.15

Najniższa cena za 30 dni: €6.15

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

PET Aloe Vera šampón/šampón s aloe

- Všetky typy vlasov.
-Odporúča sa pre citlivú, podráždenú, suchú pokožku so sklonom k lupinám.
- Plemená psov: Yorkshirský teriér, labradorský retriever, francúzsky buldoček, zlatý retriever, bradáč.

VYŽIVUJE, DÝCHA, UKLIDŇUJE, ZMÄKČUJE A REGENERUJE

Vyživujúci a leštiaci šampón s liečivými a ošetrujúcimi vlastnosťami.

Aloe Vera šampón je účinný prípravok určený na komplexnú starostlivosť o srsť Vášho miláčika. Jedinečné zloženie na báze extraktu z aloe a panthenolu má vyživujúci a upokojujúci účinok, dodáva srsti vášho domáceho maznáčika krásny lesk a zdravý vzhľad. Aloe Vera šampón obohatený o prírodné zložky preniká hlboko do štruktúry srsti, hydratuje ju a regeneruje zvnútra. Okrem toho upokojuje pokožku a zmierňuje akékoľvek podráždenie, vďaka čomu je kúpanie pre vášho domáceho maznáčika relaxačným a príjemným zážitkom.

Prípravok je ideálny pre dlhosrsté aj krátkosrsté zvieratá, účinne osviežuje a uľahčuje starostlivosť. Akékoľvek zamotanie a fádnosť sa zníži a srsť vášho miláčika bude vyzerať skvele. Vďaka použitiu šampónu Aloe Vera sa srsť stáva jemnejšou, hodvábnou na dotyk a lesklou. Ďalšou výhodou šampónu je, že je šetrný k pokožke, takže je vhodný aj pre psov s citlivou pokožkou. Môžete si byť istí, že váš štvornohý priateľ sa po každom kúpeli bude cítiť príjemne a sviežo.

Dôverujte nášmu šampónu PET Aloe Vera a srsť vášho miláčika bude zdravá a krásna. Doprajte mu to, čo si zaslúži a sledujte, ako sa váš miláčik stane ešte rozkošnejším a upravenejším vďaka pravidelnej starostlivosti s naším jedinečným šampónom.

Šampón PET Aloe Vera je efektívna starostlivosť o vášho miláčika, ktorá mu zabezpečí zdravý vzhľad a krásnu srsť.

Učebnica:
1. Navlhčite kabát teplou vodou.
Naneste malé množstvo šampónu na srsť.
3. Šampón jemne vmasírujte do srsti, pričom sa sústreďte na najšpinavšie miesta.
4. Dôkladne opláchnite, aby ste odstránili všetok šampón.

Oznámenie:
Zabráňte kontaktu s očami a ušami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať. Ak máte nejaké otázky, obráťte sa na svojho veterinárneho lekára. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Chlorid sodný, Laureth Sulfosukcinát disodný, MIPA-Laureth Sulfate, Coco Glucoside, Aloe Barbadensis Extract, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Parfum, Cl 1420400

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme