Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Pedigree Adult taštička mix príchutí mokré krmivo pre psov (kuracie so zeleninou, hovädzie so zeleninou, morčacie s mrkvou, hovädzie s jahňacinou) 40 x 100 g

Značka: PEDIGREE
60287
15.90

Najniższa cena za 30 dni: €15.90

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
4 kg
€ 3

15.90 €

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Lahodná a vyvážená mäsová zmes od spoločnosti Pedigree

Vlhké krmivo pre psov PEDIGREE® Vital Protection pozostáva z vrecúšok s lahodnými kusmi mäsa. Dostupné sú v štyroch príchutiach: kuracie mäso so zeleninou, hovädzie mäso so zeleninou, morčacie mäso s mrkvou a hovädzie mäso s jahňacinou. Ide o kompletné a vyvážené krmivo pre dospelé zvieratá. Toto krmivo pre psov, vyvinuté odborníkmi na výživu a veterinármi z WALTHAM Institute of Animal Sciences, bolo navrhnuté tak, aby podporovalo zdravé fungovanie vášho psa v 4 kľúčových oblastiach. Minerály a vitamíny pre psov (vrátane vitamínu E) posilňujú imunitný systém, omega-6 mastné kyseliny a zinok pomáhajú udržiavať lesklú srsť a zdravú kožu, vápnik udržuje kosti zdravé a silné a vláknina podporuje tráviaci systém.

Wýhody krmiva pre psov PEDIGREE® Vital Protection:

Silný imunitný systém vďaka prídavku vitamínu E a minerálov.

Zdravú kožu a lesklú srsť zaisťuje zinok a slnečnicový olej s obsahom omega-6 mastných kyselín.

Zdravý tráviaci systém - prítomnosť vlákniny pomáha udržiavať zdravý žalúdok a črevá.

Zloženie:

Kúsky bohaté na kuracie mäso: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu^ (vrátane kuracieho mäsa 14 % a bravčovej pečene 9,6 % v kúskoch**), obilniny, zelenina (vrátane sušenej zmesi mrkvy a hrachu 0,8 %, čo zodpovedá zmesi mrkvy a hrachu 4 %), rastlinné bielkovinové extrakty, výrobky rastlinného pôvodu (vrátane sušenej repnej dužiny 0,8 %), minerálne látky. Z toho 94 % prírodného pôvodu. **Krájanie zvyčajne predstavuje 42 % výrobku. Kúsky bohaté na hovädzie mäso a zmes pečene: mäso a živočíšne produkty^ (vrátane zmesi hovädzieho mäsa 6 % a zmesi bravčovej pečene 9,6 % v kúskoch**), obilniny, zelenina (vrátane sušenej mrkvy a zmesi hrachu 0,8 %, čo zodpovedá zmesi mrkvy a hrachu 4 %), rastlinné bielkovinové extrakty, produkty rastlinného pôvodu (vrátane sušenej repnej dužiny 0,8 %), minerálne látky. Z toho 94 % prírodného pôvodu. **Krájanie zvyčajne predstavuje 42 % výrobku. Kusy bohaté na morčacie mäso: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu^ (vrátane morčacieho mäsa 14 % a bravčovej pečene 9,6 % v kusoch**), obilniny, zelenina (vrátane sušenej mrkvy 0,6 %, čo zodpovedá 4 % mrkvy), rastlinné bielkovinové extrakty, výrobky rastlinného pôvodu (vrátane sušenej repnej dužiny 0,8 %), minerálne látky. Z toho 94 % prírodného pôvodu. **Krájanie zvyčajne predstavuje 42 % výrobku. Kúsky bohaté na zmes hovädzieho a jahňacieho mäsa: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu^ (vrátane zmesi hovädzieho mäsa 7 % a jahňacieho mäsa 7 % a bravčovej pečene 9,6 % v kúskoch**), obilniny, zelenina (vrátane sušenej mrkvy 0,6 %, čo zodpovedá 4 % mrkvy), rastlinné bielkovinové extrakty, výrobky rastlinného pôvodu (vrátane sušených repných rezkov 0,8 %), minerálne látky. Z toho 94 % prírodného pôvodu. **Cereálie zvyčajne tvoria 42 % výrobku. Kalórie: 77 kcal/100 g. Prísady / 1 kg: Doplnky stravy: Vitamín D₃: 187 IU, vitamín E: 56,0 mg, meď (síran meďnatý (II), penta hydrát ): 1,6 mg, jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,26 mg, železo (síran železnatý (II), mono hydrát): 3,4 mg, mangán (síran manganatý, mono hydrát): 2,0 mg, zinok (mono hydrát síranu zinočnatého): 21,2 mg. Analytické zložky (%): obsah bielkovín: 7,0; obsah tuku: 3,8; anorganické látky: 1,7; hrubá vláknina: 0,40; obsah vlhkosti: 82,5.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
PEDIGREE Adult Mix chutí 40x100g - mokré krmivo pro psy v želé s kuřecím masem a zeleninou, s hovězím masem a zeleninou, s krůtím masem a mrkví, s hovězím a jehněčím masem
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5.5
Vápník (%):
0.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme