Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Paka Zwierzaka s hovädzím mäsom a sleďom 400 g konzerva pre psov všetkých vekových kategórií

66789
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Hovädzie mäso a sleď pre zdravie a vzhľad

Hovädzie mäso je cenené ako vynikajúci zdroj bielkovín bohatých na aminokyseliny, vitamíny a minerály. Tieto živiny sú nevyhnutné pre správny vývoj svalovej hmoty a štruktúry kostí vášho psa, rovnako ako aj pre zdravý vzhľad jeho kože. Sleď naopak pomáha dopĺňať stravu vášho psa o nenasýtené mastné kyseliny Omega 3, ktoré sú cenné pre jeho zdravie. Prírodné krmivo - vyvážená strava Základom receptu je 98% hovädzie mäso s vývarom a so sleďom a pripravuje sa z najkvalitnejšieho čerstvého, šťavnatého mäsa a vnútorností. Vďaka nemu môžete do stravy svojho domáceho maznáčika zaradiť bohatstvo živín a vysoko stráviteľné zdroje živočíšnych bielkovín.

Chuť a výživová hodnota iba z prírody.

V strave psa je veľmi dôležitá vôňa a chuť krmiva podávaného vášmu domácemu maznáčikovi. V prírodných krmivách nie sú obohatené umelými prísadami. Chuť a vôňu tu zaručuje veľmi vysoký obsah šťavnatého čerstvého mäsa a vnútorností ponorených do esenciálneho vývaru. Zloženie: hovädzie mäso a sleď 98,4% (vrátane mäsa a drobov z diviaka 50 %, hovädzie vývar 28,4%, sleď 20%), minerálne látky a vitamíny 1%, lososový olej 0,5%, novozélandská zelená mušle 0,1%.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
8.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme