Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Senior granule pre staršie mačky 7,5 kg

Značka: LEONARDO
66017
52.73
Hmotnosť
Poštovné
Cena
7.5 kg
DOPRAVA ZADARMO

52.73 €

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 13 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné krmivo pre staršie mačky

Pre svoju staršiu mačku zvoľte Leonardo Senior granule s prírodným doplnkom proti starnutiu pre udržanie kardiovaskulárnej kondície a vitality. Šetrné k obličkám, so zníženým obsahom energie, fosforu, sodíka a bielkovín, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú váhu u starších mačiek. Krmivo je bohaté na živiny prispôsobené potrebám starších mačiek a vláknina z chia semienok pomáha znižovať riziko zápchy a zlepšuje vyprázdňovanie. Leonardo Senior obsahuje čerstvé hydinové mäso a neobsahuje obilniny, sóju, GMO, umelé farbivá, príchute a konzervačné látky. Toto krmivo má špeciálne vybrané zloženie, vrátane Omega-3 a Omega-6 mastných kyselín, vitamínov a minerálov, ktoré pomáhajú udržiavať zdravie kože a srsti, rovnako ako imunitného, nervového a kostného systému.

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %), ryža, hydinový proteín, nízky obsah popola, sušený (15 %), kukurica, hydrolyzovaná kuracia pečeň, rybia múčka z mora (4,5 %), ražná, sladová, hydinový tuk, sušené vajcia, morský, pozemný zooplanktón (krill, 2,5 %), pivovarské kvasnice, sušené ( 2,5 %), chia semienka (2,5 %), výlisky z hroznových jadier (2,0 %), struky rohovníka, sušené, chlorid draselný, chlorid sodný, inulín z čakanky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
LEONARDO Senior
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.65
Tuky (%):
15
Vápník (%):
0.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme