Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Kitten granule pre mačiatka 7,5 kg

Značka: LEONARDO
66014
45.35
Hmotnosť
Poštovné
Cena
7.5 kg
DOPRAVA ZADARMO

45.35 €

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mačiatka

LEONARDO Kitten je špeciálne vytvorené suché krmivo pre mačiatka do jedného roku veku a tiež pre gravidné a dojčiace suky. Toto krmivo je vo forme malých krokiet, prispôsobených potrebám vyvíjajúceho sa tela mačiatok. Zložky obsiahnuté v krmive sú ľahko stráviteľné a nevyhnutné pre správne fungovanie mačiatok. Chia semienka obsiahnuté v potravine navyše regulujú črevnú funkciu a ProVital je kombináciou účinných látok z prírodných kvasnicových extraktov, ktoré podporujú a posilňujú obranyschopnosť organizmu. Hlavným zdrojom bielkovín živočíšneho pôvodu je kvalitná hydina, ktorá dodáva telu vyvíjajúceho sa mačiatka veľké množstvo potrebných bielkovín. Toto krmivo neobsahuje umelé farbivá ani konzervačné látky, vďaka čomu je zdravé a prirodzené. Pokiaľ hľadáte zdravé, prirodzené krmivo pre vaše mačiatko, LEONARDO Kitten je vynikajúcou voľbou. Vaše mačiatko sa bude vyvíjať zdravo a silne a budete mať istotu, že mu poskytnete všetky živiny, ktoré potrebuje.Zloženie:

čerstvá hydina mäso (30 %); hydinový proteín, nízky obsah popola, sušený (27 %); ryža; hydinový tuk; kukurica; hydrolyzovaná kuracia pečeň; raž, slad (3,8 %); sušené vajcia; sušená srvátka; morský, pozemný zooplanktón (krill, 2,5 %); múčka z morských rýb (2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); chia semienka (1,3 %); struky rohovníka, sušené; fosforečnan vápenatý; chlorid draselný; chlorid sodný; inulín z čakanky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
LEONARDO Kitten
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Březost, laktace, období růstu

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
22
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme