Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT Feline Diet Gastro 4 kg

Značka: KATTOVIT
67881
26.18

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správne krmivo pre vašu mačku

KATTOWIT Feline Diet Gastro 4 kg - kompletné, diétne krmivo pre dospelé mačky s gastrointestinálnymi problémami. Vďaka nízkemu obsahu tuku a zvýšenému obsahu elektrolytov pomáha kompenzovať tráviace nedostatky a exokrinnú insuficienciu pankreasu a zmierňovať poruchy črevného vstrebávania. Zloženie krmiva je založené na obilninách, mäse a vedľajších živočíšnych produktoch, ďalej rastlinných bielkovinových extraktoch, olejoch a tukoch, vajciach, kvasniciach a minerálnych látkach. Obsahuje ľahko stráviteľné východiskové suroviny ako je ryža, kuracia múčka, hydinový proteín, sušené celé vajcia, hydinový tuk a rybí tuk. KATTOWIT Feline Diet Gastro 4 kg je ľahko stráviteľný a obsahuje elektrolyty, ktoré pomáhajú udržiavať rovnováhu tekutín v tele mačky. Medzi nutričné prísady patria vitamíny A, D3 a E, zinok, jód, selén a taurín a tiež antioxidanty ako technologické prísady. Krmivo obsahuje 32% bielkovín, 16% tuku, 2% hrubej vlákniny, 6,5% hrubého popola, 1,1% vápnika, 0,9% fosforu, 0,4% sodíka a 0,8% draslíka. Obsah kalórií na 100 g je 396 kcal. Pred použitím KATTOWIT Feline Diet Gastro 4 kg sa odporúča poradiť sa s veterinárnym lekárom. Odporúčaná doba dojčenia je spočiatku až 12 týždňov av prípade chronickej pankreatickej insuficiencie - celoživotne. Denná porcia pre priemerne veľkú mačku (4 kg) je cca 60 g, ale denná potreba krmiva závisí od veku, aktivity a plemena mačky. Vždy zaistite dostatok čerstvej pitnej vody.

Zloženie:

Obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vajcia a vaječné výrobky, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, oleje a tuky, kvasnice, vedľajšie rastlinné produkty, minerálne látky.

Ľahko stráviteľné zložky:< p > ryža: 35 %, hydinový proteín (sušený) 14 %, sušené celé vajcia 10,5 %, králičie proteín (sušený) 10 %, hydinový tuk 5,5 %, lososový olej 2 %.

Analýza :

Hrubý proteín: 32 %, Hrubý tuk: 16 %, Hrubý popol: 6,5 %, Hrubá vláknina: 1,5 %, Vápnik: 0,9 %, Fosfor: 0,8 %, Draslík: 0,4 %, Sodík: 0,4 %.

p>

Vitamín A (16 800 IU/kg), Vitamín D3 (1 680 IU/kg), Vitamín E (168 mg/kg), Zinok [monohydrát síranu zinočnatého] (99 mg/kg), Jód [jodičnan vápenatý bezvodý] (5 mg/kg), selén [selenan sodný] (0,1 mg/kg), taurín (1 500 mg/kg ), antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Gastro
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme