Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT Feline Diet Gastro 400 g

Značka: KATTOVIT
67842
4.15

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správne krmivo pre vašu mačku

Kattovit Gastro je kompletné suché krmivo pre mačky s gastrointestinálnymi problémami. Toto ľahko stráviteľné krmivo je založené na králičej mäsovej múčke, vďaka čomu je ľahko stráviteľné a bohaté na elektrolyty. Obsahuje nízky obsah tuku, vďaka čomu je ideálny pre mačky s citlivým žalúdkom. Kattovit Gastro bol vyvinutý pre mačky s gastrointestinálnymi problémami, ako je akútna hnačka, nechutenstvo, vracanie alebo chronická pankreatická insuficiencia. Krmivo obsahuje špeciálnu zmes ingrediencií, ktoré pomáhajú zmierňovať príznaky týchto ochorení a dodávajú vašej mačke potrebné živiny. Zloženie Kattovit Gastro zahŕňa okrem iného králičiu mäsovú múčku, hydinový proteín, sušené celé vajcia a hydinový tuk. Krmivo neobsahuje žiadne umelé farbivá, príchute ani konzervačné látky, čo z neho robí zdravý a prirodzený variant pre vašu mačku. Kattovit Gastro je ideálne krmivo pre mačky s gastrointestinálnymi problémami. Pokiaľ vaša mačka trpí týmito stavmi, stojí za to vyhľadať veterinárnu pomoc a zvážiť zavedenie tohto krmiva do jej stravy.

Zloženie:

Obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vajcia a vaječné výrobky, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, oleje a tuky, kvasnice, vedľajšie rastlinné produkty, minerálne látky.< / p > Ľahko stráviteľné prísady:

ryža: 35 %, hydinový proteín (sušený) 14 %, sušené celé vajcia 10,5 %, králičie proteín (sušený) 10 %, hydinový tuk 5,5 %, 2 % lososového oleja.

Prídatné látky na kg:

Vitamín A: 16 800 IU, Vitamín D3: 1 680 IU, Vitamín E (all-rac-alfa-tokoferylacetát ) : 168 mg, Zinok (ako síran zinočnatý, monohydrát): 99 mg, Jód (ako jodičnan vápenatý, bezvodý: 5 mg, selén (ako seleničitan sodný): 0,1 mg, taurín: 1500 mg. Technologické prísady.

Analytické zložky:

Hrubý proteín 32 %, Hrubý tuk 16 %, Hrubý popol 6,5 %, Hrubá vláknina 1,5 %, Vápnik 0,9 %, Fosfor 0 0,8 %, draslík 0,4 %, sodík 0,4 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Gastro
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme