Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

JOSERA SensiCat s kuracím a ryžou 2 x 10 kg

Značka: JOSERA
20001061
83.86
Cenník: 86.66

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 21 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo Josera Sensi Cat pre mačky s chutným kuracím a ryžou.


Kvalitné omega-3 a omega-6 mastné kyseliny pre lesklú srsť a zdravú kožu, pre dospelé mačky, receptúra bez rýb Josera Sensi Cat je šetrné a chutné krmivo s hydinou a ryžou. Predovšetkým pre mačky citlivé na krmivo je táto receptúra ako stvorená. Majitelia mačiek môžu svojim miláčikom dopriať spestrenie na ich jedálničku. Pretože krmivo neobsahuje ryby, ktoré majú veľmi intenzívnu chuť, môže sa kuracia chuť optimálne vyvinúť. šetrné krmivo s hydinou a ryžou neobsahuje ryby, krmivo s alternatívnou receptúrou optimálnu stráviteľnosť, napr. pre citlivé mačky a mačacie fajnšmekrov omega-3 & omega-6 mastné kyseliny sú dôležité pre lesklú a hebkú srsť a zdravú kožu predstavuje alternatívu k bežným krmív fosforu a vápnika taurín - dôležitý pre oči a srdce aromatické uzatváranie zaručuje Vašej mačke denne čerstvé krmivo bolo vyvinuté špeciálne pre citlivé mačky. Chutné hydinové v kombinácii s ryžou je zdravou a chutnou alternatívou k rybím bielkovinám.


Zloženie

sušený hydinový proteín, celozrnná kukurica, ryža, spracované živočíšne proteíny, hydinový tuk, vláknina z repy, hydinové bielkoviny hydrolyzované, kukuričné bielkoviny, hydinová pečeň (sušená), minerály

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
20
Produktová řada:
Josera SensiCat
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
4058
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme