Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Joseraten granule bez obilnín 400 g

Značka: JOSERA
59076
4.21

Najniższa cena za 30 dni: €4.15

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletné krmivo pre gravidné a dojčiace mačky a rastúce mačky

V období rastu mačiatok, gravidity a dojčenia je optimálne vyvážená strava obzvlášť dôležitá. Josera Kitten je vysoko energetické, ľahko stráviteľné a obzvlášť chutné krmivo pre rastúce mačiatka a mačky. Vysoký obsah energie, bielkovín a lososového oleja spĺňa vysoké nutričné požiadavky v tejto jedinečnej fáze života. Obsahuje vlákninu, ktorá zabraňuje tvorbe chlpových guličiek.

Výhody používania krmiva NatureCat bez obilnín:

- Vyrobené v Nemecku v kontrolovaných laboratórnych podmienkach - Krmivá obsahujú vysoko kvalitné suroviny, ktoré nie sú geneticky modifikované. - Bez pridaných konzervačných látok, umelých farbív a aróm. - Granule pre mačky Josera nie sú testované na zvieratách. - Bez pridanej pšenice, sóje, cukru a mliečnych výrobkov - 100% ekologicky šetrný výrobokĽahko stráviteľné - vysoká kvalita starostlivo vybraných surovín zaisťuje vysokú stráviteľnosť aj pre mačky s citlivým zažívacím systémom. Odčervenie - špeciálna vláknina uľahčuje odstraňovanie požitých chlpov z tráviaceho traktu a znižuje tak riziko vzniku chlpových gulí. Koža a srsť - lesklá a hodvábna srsť a zdravá koža sú známkou optimálnej stravy pre vašu mačku. Za to sú zodpovedné cenné mastné kyseliny, vitamíny a zinok a meď v ľahko stráviteľnej organickej forme.

Zloženie:

sušená hydinová bielkovina, hydinový tuk, sušené zemiaky, hrachová múka, repné rezne, sušená tapioka, zemiaková bielkovina, hydrolyzovaná rybia bielkovina, sušená kuracia pečeň, lososový olej 0,50 %, kvasnice, minerálne látky, sušený koreň čakanky (prírodný zdroj inulínu)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Březost, laktace, období růstu

Složení

Bílkoviny (%):
36
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
22
Vápník (%):
1.35
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme