Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

IAMS For Vitality Senior Small & Medium Breed Chicken 5 kg

Značka: IAMS
64597
15.20

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
5 kg
€ 3

15.20 €

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS For Vitality Senior malé a stredné plemeno kuracie suché krmivo pre psy veľkých a stredných plemien, 5 kg

IAMS je krmivo pre psov, ktoré poskytuje špecializovanú výživu v širokej škále chutných produktov, ktoré pozitívne ovplyvňujú zdravie a vitalitu psa. Majitelia psov, ktorí hľadajú kompletné a vyvážené krmivo, si zamilujú rozmanitosť chutí, ktoré IAMS ponúka. Receptúry IAMS sú vyvíjané s ohľadom na potreby každého psa, aby jeho osobnosť žiarila každý deň. IAMS for Vitality s čerstvým kuracím mäsom pre seniorov malých a stredných plemien je 100% kompletné a vyvážené krmivo najvyššej kvality, ktoré podporuje zdravie a vitalitu vášho psa. IAMS for Vitality podporuje 7 príznakov zdravej vitality vášho psa, vrátane zdravého trávenia, zdravých kĺbov, zdravého srdca, zdravej kože a srsti, zdravých zubov, silného imunitného systému a silných kostí. IAMS for Vitality pre staršie psy malých a stredných plemien obsahuje 82% živočíšnych bielkovín (z celkových bielkovín) a je bez plnív, umelých farbív, príchutí a GMO. Jedlo je bez pšenice (vyrobené v továrni, ktorá spracováva pšenicu).

Zloženie :

sušené kura a morčacie mäso 30 % (vrátane kuracieho 18 %), kukurica, kukuričná krupica, jačmeň, živočíšny tuk, čerstvé kura (4,7 %), cirok, sušená repná dužina (2,7 %), kuracia omáčka, minerálne látky (vrátane hexametafosfátu sodného (0,38 %)), fruktooligosacharidy (0,21 %), sušené pivovarské kvasnice, glukosamín (získaný zo živočíšnych tkanív) (0,04 %). >

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Produktová řada:
IAMS For Vitality Senior Small & Medium Breed Chicken
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme