Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

IAMS For Vitality Senior kurča veľkých plemien 12 kg

Značka: IAMS
64596
29.29

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
12 kg
DOPRAVA ZADARMO

29.29 €

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS for Vitality Senior Large Breed Chicken suché krmivo pre seniorov veľkých plemien psov, 12 kg

IAMS for Vitality suché krmivo s čerstvým kurčaťom je perfektnou voľbou pre seniorov veľkých plemien psov, ktorí potrebujú špecializovanú výživu. Toto krmivo, vyvinuté s ohľadom na zdravie a vitalitu vášho psa, obsahuje vysoko kvalitné bielkoviny a starostlivo vybrané živiny pre zdravý a šťastný život. IAMS for Vitality pre starších psov veľkých plemien podporuje 7 znakov zdravej vitality, takže váš pes sa môže tešiť zo zdravého trávenia, silných kostí, zdravého srdca, kože a srsti a imunity. Toto krmivo obsahuje vysoko kvalitné živočíšne bielkoviny, vitamíny a minerály a tiež Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny pre zdravú kožu a lesklú srsť. Všetky ingrediencie v IAMS for Vitality with Fresh Chicken pre seniorov veľkých plemien boli starostlivo vybrané a plne vyvážené, aby poskytovali vášmu psovi zdravú a chutnú výživu. Krmivo neobsahuje plnivá, umelé farbivá, príchute ani GMO a neobsahuje pšenicu.

< /p >Zloženie :

sušené kura a morčacie mäso 27 % (z toho kura 16 %), kukurica, kukuričná krupica, jačmeň, čerstvé kura (4,7 %), cirok, živočíšny tuk, sušená repa dužina (2, 6 %), kuracia omáčka, minerálne látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného (0,38 %)), fruktooligosacharidy (0,21 %), sušené pivovarské kvasnice, glukosamín (získaný zo živočíšnych tkanív) (0,04 %). >

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
IAMS For Vitality Senior Large Breed Chicken
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
10
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme