Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

HILL'S Science Plan Canine Puppy Small & Mini Chicken granule pre šteňatá malých plemien 3 kg

Značka: HILL'S
58515
23.70

Najniższa cena za 30 dni: €21.66

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
3 kg
€ 3

23.70 €

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravý štart do života vášho šteňaťa!

Hill's Science Diet Small Bites Puppy je suché krmivo pre šteňatá navrhnuté s ohľadom na ich zdravie a vývoj. Toto krmivo obsahuje DHA z rybieho tuku, ktorá pomáha pri vývoji mozgu a očí. Vysoko kvalitné bielkoviny pomáhajú budovať štíhle svaly a vyvážené minerály podporujú vývoj silných kostí a zubov. Krmivo má lahodnú kuraciu chuť v malých kúskoch, vďaka čomu je príťažlivé pre šteňatá, ktorí majú radi pestrosť potravy. Hill's Science Diet je prirodzené krmivo pre dlhý a šťastný život vášho psa. Všetky ingrediencie sú starostlivo vyberané a navrhnuté tak, aby váš pes zostal zdravý a šťastný po celý život. Vyrobené v USA z najkvalitnejších surovín pochádzajúcich zo Severnej Ameriky, Európy a Nového Zélandu, ktoré spĺňajú prísne požiadavky na čistotu a živiny. S každým nákupom Hill's Science Diet tiež pomáhate nakŕmiť viac ako 100 000 zvierat bez domova každý deň počas jedného roka. Vďaka tomu máte šancu zmeniť život zvieratám z útulkov. Suché krmivo Hill's Science Diet Small Bites Puppy sa odporúča pre šteňatá mladšie ako 1 rok a vážiace do 10 kg. Neodporúča sa pre dospelých psov, dospelých psov nad 7 rokov, obéznych alebo obéznych psov. Zloženie:

kuracia múčka, celozrnná pšenica, krúpy, celý cirok, celá kukurica, kurací tuk, kukuričná lepková múčka, kuracie mäso s pečeňovou príchuťou, sušená repná dužina, príchuť bravčových pečene, ľanové semienko, kyselina mliečna, sójový olej, fosforečnan vápenatý, jódová soľ, chlorid draselný, cholínchlorid, vitamíny (doplnok vitamínu E, L-askorbyl-2-polyfosfát (zdroj vitamín C), Doplnok vácinu, vitamín penatý, doplnok riboflavínu, biotín, doplnok vitamínu B12, pyridoxín HCl, kyselina listová, doplnok vitamínu D3), minerály (síran železitý, oxid zinočnatý, síran meďnatý, oxid manganatý, oxid vápenatý, vápnik seleničná pre čerstvosť, prírodné príchute, beta karotén, jablká, brokolica, mrkva, brusnice, zelený hrášok.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY: Bielkoviny 29,8 % Tuky 19,1 % Sacharidy / NFE 41 % Hrubá vláknina 1,7 % Vápnik 1,62 % Fosfor 1,21 % Draslík 0,86 % Sodík 0,54 % Vitamín DHA58m Epp55 Vitamín Ipp 0,121 % Vitamín DHA550,121 % 5 % celkových Omega-3 MK 1,02 % Celkom Omega-6 MK 3,93 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Canine Puppy Small&Mini Chicken New
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
27.2
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
17.7
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme