Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

HILL'S Science Plan Canine Mature Adult 6+ granule pre seniorov psov veľkých plemien 18 kg

Značka: HILL'S
69145
87.89

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
18 kg
DOPRAVA ZADARMO

87.89 €

Zákaznícke body: 22 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Nutričný komplex pre dospelého veľkého psa

HILL's SCIENCE PLAN Large Breed Adult with Chicken je krmivo pre starnúce veľké psy. Špeciálne vyvinutá receptúra poskytuje živiny, ktoré pomáhajú udržovať zdravie a kondíciu psa v dospelosti. Toto krmivo poskytuje ľahko stráviteľnú výživu vďaka synergickej kombinácii ingrediencií, ktoré podporujú úroveň energie a aktivity. Kukurica a pšenica sú zdrojom sacharidov, zatiaľ čo kuracia a morčacia múčka poskytujú bielkoviny, ktoré sú nevyhnutné na udržanie svalovej hmoty. Živočíšny tuk, rastlinný olej a ľanové semienko sú zdrojom Omega-6 mastných kyselín, ktoré priaznivo pôsobia na kožu a srsť psa. HILL's SCIENCE PLAN Large Breed Adult with Chicken obsahuje aj zložky, ktoré pomáhajú podporovať zdravé kĺby, ako je chondroitín sulfát a glukosamín, a tiež L-karnitín, ktorý pomáha udržiavať zdravú váhu vášho psa. Toto krmivo je vynikajúcou voľbou pre dospelých psov, ktorí potrebujú špeciálne zostavenú výživu pre udržanie zdravia a kondície po mnoho rokov.

Zloženie:

kukurica, pšenica, kuracia a morčacia múčka, živočíšny tuk, bielkovinový hydrolyzát, kukuričná lepková múčka, ľanové semienko, hrachová múka, rastlinný olej, minerálne látky, bravčové chrup zdroj chondroitín sulfát), hydrolyzát chrupavky z oceánskych kôrovcov (zdroj glukosamínu). Analycké zloženie: Hrubý proteín 17,7% Tuk 14,3% Vláknina 3,1% Odpadový popol 4,8% Odpadový vápnik 0,81% Fosfor 0,59% Fosfor 0,11% Horčík 0,11% Beta-karotén 1 ,5 mg chondroglukoamín sulfát mg a chondroglukoitín sulfát ml 56 mg chondroglukoitín sulfát 0467 % chondroitín sulfát -karnitín mg Sodík 0,25 % Omega-6 mastné kyseliny 3,7 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
18
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Canine Mature Adult 6+ Large breed Chicken
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
17.7
Druh bílkovin:
Kuře, krůtí
Fosfor (%):
0.59
Tuky (%):
14.3
Vápník (%):
0.81
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme