Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

GAME DOG Barfer šípková ruža psí doplnok 300 g

Značka: GAME DOG
66171
10.20

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mnoho zdraviu prospešných aktivít

BARFER Šípok je doplnok stravy pre psov, ktorý obsahuje prírodný vitamín C z divokej ruže. Vitamín C zlepšuje imunitu, podporuje syntézu kolagénu a synoviálne tekutiny. BARFER Šípka obsahuje 10x viac vitamínu C ako čierne ríbezle a 100x viac ako jablká. Okrem toho sú šípky bohaté na množstvo ďalších živín, ako sú vitamíny B1, B2, E a K, flavonoidy, organické kyseliny, pektíny a minerálne soli. Vďaka prítomnosti galaktolipidu sa odporúča aj pri kĺbových problémoch, pretože táto zlúčenina pôsobí veľmi silne protizápalovo. Šípky vykazujú rad zdraviu prospešných činností. Jednou z ich najväčších predností sú vlastnosti, ktoré podporujú prácu imunitného systému. Navyše vďaka vysokému obsahu prírodnej kyseliny askorbovej priaznivo ovplyvňujú prácu obehového systému. Utesňujú cievy, posilňujú steny tepien a zabraňujú poškodeniu ciev. Šípky tiež podporujú liečbu degeneratívnych ochorení kĺbov, pretože podporujú syntézu kolagénu a zabraňujú jeho degenerácii v tele. Vitamín C obsiahnutý v ruži podporuje vstrebávanie železa z tráviaceho systému, preto sa odporúča ako doplnok na prevenciu chudokrvnosti. Je to aj silný antioxidant, ktorý neutralizuje voľné radikály. BARFER Šípková ruža je produkt Human Grade, ktorý je 100% zložený z práškových šupiek plodu šípku (Rosa canina). Pri tomto produkte sa môžu vyskytnúť prirodzené farebné odchýlky. Obsahuje 2,5% bielkovín, 0,9% surových olejov a tukov, 11% hrubého popola a 45% hrubej vlákniny. Odporúčaná denná dávka je 1 g denne na každých 10 kg telesnej hmotnosti vášho psa. Zvieratá vážiace menej ako 10 kg by mali skonzumovať 0,5 g denne. Jedna odmerka obsahuje 1 g výrobku.

Zloženie:

100% prášková šípková kôra (Rosa canina). Pri tomto produkte sa môžu vyskytnúť prirodzené farebné odchýlky. Analytické zložky: bielkoviny 2,5%, hrubé oleje a tuky 0,9%, hrubý popol 11%, hrubá vláknina 45% Odporúčané denné množstvo: 1g na 10kg hmotnosti psa. Zvieratá vážiace menej ako 10 kg - 0,5 g denne. 1 odmerka obsahuje 1g produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
GAME DOG
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme