Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

GAME DOG Barfer Spirulina pre psy a mačky 300 g

Značka: GAME DOG
66172
15.90

Najniższa cena za 30 dni: €15.90

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Posilňuje imunitu a zlepšuje stav kože

GAME DOG BARFER Spirulina 300g je prírodný vitamínový a minerálny komplex, ktorý posilňuje imunitu a zlepšuje stav kože a srsti psov. Detoxikuje organizmus, podporuje obehový systém a zlepšuje potréningovú regeneráciu. Spirulina patrí do skupiny produktov SUPERFOODS a produkt BARFER Spirulina používa iba spirulínu z rodu Arthrospira, druh Arhtorspira plantesis. Tento druh riasy sa vyznačuje jednou z najvyšších nutričných hodnôt a zároveň je úplne bezpečný, pretože riasa Arthrospira neprodukuje žiadne neurotoxíny. Spirulina použitá vo výrobku je v kvalite "human grade", čo zaručuje, že surovina bola podrobená radu kvalitatívnych analýz. Prípravok sa odporúča používať v období zvýšenej záťaže organizmu psa, napr. pri výstavách, fyzickej námahe, odchove mláďat, periodickej výmene srsti a pri stavoch oslabenia, zníženej imunity a chudokrvnosti. Produkt sa tiež oplatí používať ako prírodný vitamínový a minerálny doplnok pri kŕmení vášho psa domácou stravou. Účinnými látkami Spiruliny sú chlorofyl, ktorý stimuluje imunitný systém, upokojuje poruchy trávenia, zvyšuje tvorbu červených krviniek a optimalizuje činnosť pankreasu a štítnej žľazy, ďalej fykocyanín, čo je antioxidačná látka s protizápalovým účinkom. účinok, podporuje správne trávenie bielkovín a zvyšuje sekréciu hormónov štítnej žľazy. Spirulina tiež ovplyvňuje tvorbu a činnosť krviniek a vysoký obsah železa a kyseliny listovej, vďaka čomu sa jej suplementácia odporúča pri chudokrvnosti. Má tiež antihistamínový účinok, znižuje alergické reakcie. Zlepšuje pigmentáciu kože a srsti a neutralizuje nepríjemné pachy vydávané zvieratami. GAME DOG BARFER Spirulina 300g je prípravok, ktorý je ideálny pre psy všetkých vekových kategórií a zdravotných stavov, pretože podporuje ich imunitný systém a pozáťažovú regeneráciu, zlepšuje stav kože a srsti. Výrobok sa ľahko vstrebáva telom psa a spirulina použitá vo výrobku je v kvalite "human grade", čo zaručuje najvyššiu kvalitu a bezpečnosť konzumácie.

0

< /b>

Zloženie:

100% prášok zo spiruliny (Arthrospira plantesis) Analytické zložky: bielkoviny 65%, surové oleje a tuky 8 %, hrubý popol 7 %, hrubá vláknina 3,5%. Účinné látky ve 100g: kyselina linolenová 800mg, vitamín B6 800mcg,vitamín B12 200mcg,biotin 50mcg,vitamín D 5mcg,vitamín K 1400mcg,vápník 280mg, železo 59mg, draslík 1540mg, zinek 1540mg, hořčík 040mg, 040mg 0mg, hořčík, 040 mg 0 mg, 2mg, horčík Karotenoidy 400 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
GAME DOG
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme