Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

GAME DOG BARFER citrát vápenatý 300 g

Značka: GAME DOG
66175
10.20

Najniższa cena za 30 dni: €10.20

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pre zdravie

GAME DOG BARFER Citrát vápenatý je doplnok stravy pre psov, ktorý poskytuje zdroj vysoko vstrebateľného vápnika. Produkt je určený predovšetkým na vyrovnávanie hladiny vápnika v domácej strave založenej na surovom alebo varenom mäse. Citrát vápenatý neobsahuje fosfor, preto sa skvele hodí aj ako doplnok vápnika pre psov s ochorením obličiek a močových ciest. Vápnik je základným stavebným kameňom kostí a zubov, zaisťuje správnu mineralizáciu kostry a hustotu kostí pri raste organizmu. Suplementácia vápnika je nevyhnutná pre udržanie správnej zrážanlivosti krvi a prevenciu tetánie. Vápnik je tiež nevyhnutný na správne fungovanie nervového a svalového systému. Výživový doplnok GAME DOG BARFER Calcium Citrate je bezpečný pre psov s ochorením obličiek a močových ciest a kvalita HUMAN GRADE! zaručuje najvyššiu kvalitu surovín.

Zloženie:

100 % citrát vápenatý prášok Analytické zložky: proteín 0%, surové oleje a tuky 0%, hrubý popol 26%, hrubá vláknina 0%, vápnik 24%

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
GAME DOG
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme