Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility Adult All Breeds Chicken 12 kg granule pre psov

Značka: EUKANUBA
43394
46.78

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
12 kg
DOPRAVA ZADARMO

46.78 €

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dietetické suché krmivo pre dospelé psy trpiace kĺbovými problémami Účinne zlepšuje pohyblivosť kĺbov u starších a dospelých psov s kĺbmi pri veľkej záťaži

Toto špeciálne diétne krmivo zlepšuje pohyblivosť kĺbov u dospelých psov. Je ideálny pre zvieratá, ktoré trpia problémami s kĺbmi z dôvodu veku alebo vysokej fyzickej aktivity. Toto chutné suché krmivo obsahuje veľa živočíšnych bielkovín z hydiny. Pomáha dosiahnuť silné, štíhle telo a posilňuje orgány starších psov. Receptúra ​​navyše zvyšuje pohyblivosť kĺbov, posilňuje imunitný systém a pôsobí protizápalovo. Glukosamín a chondroitín sulfát slúžia ako stavebné kamene kĺbovej chrupavky a tým zlepšujú pohyblivosť a zdravie kĺbov. Vďaka zníženému obsahu tuku a nízkemu obsahu kalórií pomáha Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility psom udržať si ideálnu telesnú hmotnosť a nezaťažuje kĺby v prípade obezity. L-karnitín urýchľuje metabolizmus a spaľovanie tukov. Antioxidačný vitamín E v kombinácii s vyváženým mixom životne dôležitých látok navyše posilňuje imunitu psa.

Nízkotučný a nízkokalorický recept: pomáha udržiavať ideálnu telesnú hmotnosť, aby sa zabránilo stresu kĺbov

Žiadne umelé príchute ani farbivá – Eukanuba Veterinary Diets sú vysoko kvalitné špeciálne krmivá odporúčané veterinármi na rôzne zdravotné problémy .

Nízkotučná a nízkokalorická receptúra: pomáha udržiavať ideálnu telesnú hmotnosť, aby sa zabránilo namáhaniu kĺbov L-karnitín: urýchľuje metabolizmus a spaľovanie tukov Zdravé kĺby: chondroitín sulfát a glukosamín slúži ako stavebný kamene kĺbovej chrupavky a zlepšujú pohyblivosť kĺbov Primeraný obsah bielkovín: vysoko kvalitné živočíšne bielkoviny z kuracieho a morčacieho mäsa pomáhajú k štíhlej a silnej postave ak udržaniu optimálnej funkčnosti pohybového aparátu u starších psov Optimálny pomer omega-3 Posilňuje imunitu pomocou antioxidantov - vitamínu E a vyváženej zmesi vitality Bez umelých farbív a príchutí Zloženie: sušené kuracie a morčacie mäso, kukurica, pšenica, ciroková múka, jačmeň, rybia múčka, živočíšny tuk, sušená repná dužina, sušené celé vajcia, kuracie mäso proteínový hydrolyzát, pivovarské kvasnice, chlorid draselný, chlorid sodný, hexametafosfát sodný, fruktooligosacharidy, uhličitan vápenatý kvetu nechtíka lekárskeho, chondroitín sulfát (45 mg/kg)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
Eukanuba Veterinary Diets Dog Joint Mobility
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivé klouby

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.97
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1.17
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme