Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FARMINA Vet Life Diabetic 12kg redukcia hmotnosti - suché krmivo pre dospelých psov s diabetom 12kg

Značka: FARMINA
50376
78.29

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 20 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Obmedzené množstvo sacharidov
Receptúra je navrhnutá tak, aby obmedzila množstvo sacharidov v dennej strave našich náročných domácich miláčikov. Vyznačuje sa tiež vyšším podielom rozpustnej vlákniny, ktorá je zodpovedná za reguláciu uvoľňovania živín pochádzajúcich z jedla v tráviacom trakte a ktorá pomáha psovi dosiahnuť pocit sýtosti, čím podporuje chudnutie.

Receptúra pre veľmi náročné domáce zvieratá
V zložení krmiva pre psov diabetikov sa používajú vysokokvalitné suroviny, aby sa zabezpečila účinná regenerácia výživy domácich zvierat oslabených týmto ochorením. Vďaka nízkej energetickej hustote a vysokému obsahu bielkovín a vlákniny možno krmivo úspešne podávať pri liečbe obezity u mladých psov.

Zloženie:
Sušené kuracie mäso, špalda, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, sušené celé vajcia, ovos, sušená repná dužina, hrachová vláknina, sušené rybie mäso, živočíšny tuk, ľanové semeno, rybí olej, frukto-oligosacharidy, mannano-oligosacharidy, chlorid draselný, chlorid sodný, uhličitan vápenatý, monofosforečnan vápenatý, skorocel, glukozamín, chondroitín sulfát, výťažok z nechtíka lekárskeho

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Cukrovka
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme