Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Cat Top Condition 7+ Rich in Chicken 10 kg granule pre mačky

Značka: EUKANUBA
43294
40.85

Najniższa cena za 30 dni: €40.21

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
10 kg
DOPRAVA ZADARMO

40.85 €

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
EUKANUBA Top Condition Chicken Rich 7+ obsahuje 91% živočíšnych bielkovín (podiel na celkových bielkovinách) na udržanie suchej svalovej hmoty, čo by s rastlinnými bielkovinami nebolo možné. Toto krmivo prémiovej kvality pomáha udržovať kľúčové funkcie a vitalitu starnúcich mačiek. Je bohatý na pečeň obsahujúcu vápnik a ďalšie dôležité minerály: na podporu a udržanie silných kostí. Dodajte svojej mačke čistú energiu: antioxidant vitamín E podporuje rozvoj prirodzených obranných mechanizmov a prospieva imunitnému systému. Strava s nízkym obsahom horčíka pomáha udržovať zdravé močové cesty, zatiaľ čo repná dužina podporuje účinné vstrebávanie živín. Krmivo EUKANUBA Senior Cat obsahuje optimálny pomer omega-3 a omega-6 mastných kyselín, ktoré podporujú zdravie kože a lesklú srsť - pre úplne nádherný vzhľad. Chrumkavé kúsky krmiva navyše pomáhajú udržiavať zdravé zuby vašej mačky. Krmivo EUKANUBA sa skladá z vysoko kvalitných surovín a je 100% kompletné a vyvážené, čo pomáha vašej mačke tešiť sa skvelému zdraviu a skvelému vzhľadu - bez ohľadu na jej vek.

Zloženie:

Sušené kuracie a morčacie mäso: 46 % (kuracie mäso: 27 %; prírodný zdroj taurínu), kukurica, kukuričná krupica, živočíšny tuk, cirok, sušené celé vajcia, sušená repná dužina (2,9 %), hydrolyzované bielkoviny, fruktooligosacharidy (0,7 %), sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, chlorid sodný, rybí tuk (0,46 %), chlorid sodný, uhličitan vápenatý
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
EUKANUBA Cat Senior All Breeds Top Condition Chicken & Liver
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
18.5
Vápník (%):
1.15
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme