Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Cat Top Condition 1+ bohaté na kuracie mäso 10 kg - suché krmivo pre mačky 10 kg

Značka: EUKANUBA
43287
45.71

Najniższa cena za 30 dni: €40.39

Odesíláme do 72 hodin

Cena v bodoch: 960 point
Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmné receptúry Eukanuba boli vyvinuté tak, aby každej mačke poskytli kompletnú a vyváženú stravu svetovej triedy. Tieto potraviny obsahujú tie najkvalitnejšie suroviny a sú založené na neustálom výskume, ktorého cieľom je neustále zdokonaľovať receptúry a udržiavať tak najvyššie štandardy.
Eukanuba Cat Adult Top Condition 1+ obsahuje 91 % živočíšnych bielkovín, ktoré sú veľmi dôležitým prvkom stravy každej mačky a pomáhajú budovať a udržiavať svalové tkanivo (91 % živočíšnych bielkovín z celkového množstva bielkovín obsiahnutých v krmive Eukanuba).

Krmivo Eukanuba obsahuje ľahko stráviteľné kuracie a morčacie mäso. Je obohatený o rybiu múčku a sušené pivovarské kvasnice. Kuracie mäso je prírodným zdrojom taurínu, ktorý je nevyhnutnou zložkou potravy každej mačky. Receptúra obsahuje správny pomer omega-6 a omega-3 mastných kyselín, ktoré podporujú zdravie kože a srsti a udržujú vašu mačku vo výbornej kondícii. Mastné kyseliny z rybieho tuku obsiahnuté v krmive podporujú aj funkciu mozgu a zrak.

Tieto lahodné granule uľahčujú starostlivosť o ústnu hygienu vašej mačky. Žutím týchto malých chrumkavých granúl so špeciálnou štruktúrou si mačka čistí zuby, odstraňuje zubný povlak a zabraňuje tvorbe zubného kameňa.
Krmivo Eukanuba tiež podporuje vitalitu vašej mačky – vďaka obsahu antioxidantov podporuje prirodzené obranné mechanizmy mačky a posilňuje jej imunitný systém. Podporuje aj tráviaci systém, obsahuje prebiotiká, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú črevnú flóru a vlákninu zlepšujúcu peristaltiku čriev. Receptúra Eukanuba sa stará aj o zdravie močových ciest.

Toto 100% kompletné a vyvážené krmivo obsahuje všetky vitamíny a minerály, ktoré vaša mačka potrebuje. Krmivo neobsahuje umelé konzervačné látky ani zvýrazňovače chuti.

.

zloženie:
sušené kuracie a morčacie mäso: 43 % (kuracie: 25 %; prírodný taurín), kukurica, živočíšny tuk, kukuričná krupica, ryža, celé sušené vajcia, sušená repná dužina (2,7 %), hydrolyzovaná živočíšna bielkovina, rybia múčka, frukto-oligosacharidy ( 0,7%), sušené droždie, chlorid draselný, rybí olej (0,38%), uhličitan vápenatý.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
EUKANUBA Cat Adult All Breeds Top Condition Chicken & Liver
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
21.75
Vápník (%):
1.05
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme