Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Active Adult Large Breed Chicken 3 kg granule pre psy s kuracím mäsom

Značka: EUKANUBA
43346
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
15 kg
DOPRAVA ZADARMO

43.26 €

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Psy veľkých a obrích plemien potrebujú krmivo s kroketami, ktoré zodpovedajú veľkosti ich čeľustí, a špeciálne výživové doplnky na podporu ich namáhaných kĺbov. Eukanuba Active Adult Large Breed je 100% kompletné a vyvážené krmivo založené na kuracom mäse, ktoré zodpovedá špecifickým výživovým potrebám psov veľkých plemien.

Eukanuba je krmivo bez pridaných farbív, aróm a umelých konzervačných látok. Nové a vylepšené receptúry suchých krmív Eukanuba sú prispôsobené životným fázam vášho psa. Jedná sa o 100% kompletné krmivá pre psov, ktoré poskytujú výživu podporujúcu optimálnu kondíciu a aktivitu vášho domáceho maznáčika. Bez umelých aróm, farbív a GMO. Prírodný zdroj mastných kyselín Omega 6 a Omega 3 pre zdravú kožu a krásnu srsť. Obsahuje prebiotiká FOS a repnú dužinu na podporu zdravého trávenia, glukosamín a chondroitín na udržanie zdravých a pohyblivých kĺbov a vápnik na podporu pevných kostí. Krmivá Eukanuba obsahujú aj antioxidanty, vitamín E a C, ktoré podporujú prirodzenú imunitu vášho domáceho maznáčika. Špeciálny tvar granúl a jedinečný systém DentaDefense pomáhajú udržiavať zuby čisté a zdravé. L-karnitín pomáha dosiahnuť zdravú telesnú hmotnosť. Eukanuba je chutné krmivo bohaté na čerstvé kuracie mäso. Vďaka novému unikátnemu šesťuholníkovému tvaru granúl so zaoblenými rohmi a zmenšeným povrchom je krmivo Eukanuba chutnejšie. Veľkosť granúl je prispôsobená potrebám psov rôznych veľkostí v rôznych fázach života. Prídavok špeciálnych minerálov zaisťuje zdravé zuby.

Zloženie:

čerstvé kura (18 %), sušené kuracie a morčacie mäso 18 % (vrátane kurčaťa 11 %), kukurica, pšenica, ovos, jačmeň, hydinový tuk, cirok, kuracia omáčka, sušená repná dužina (2,5 %), minerálne látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného ( 0,34 %), rybia múčka, kukuričná krupica, sušené celé vajcia, frukto-oligosacharidy (0,25 %), sušená glukosamín (získaný zo živočíšneho tkaniva) (0,04 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
EUKANUBA Active Adult Large Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Správný vývoj a zajištění energie
Věk mazlíčka od:
18. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme