Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Adult Large Breed Chicken 15 kg granule pre psy s kuracím mäsom

Značka: EUKANUBA
43202
43.26

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
15 kg
DOPRAVA ZADARMO

43.26 €

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Perfektné zloženie s najkvalitnejšími ingredienciami - všetko pre podporu vitality vášho psa

Vytvorené odborníkmi, odporúčané chovateľmi: jedinečná receptúra Eukanuba Life Stage ponúka produkty, ktoré spĺňajú potreby psov všetkých vekových kategórií. Active Adult Large Breed, kura bolo vyvinuté pre pohodu a kondíciu psov veľkých plemien s hmotnosťou od 25 do 40 kg vo veku od 18 mesiacov do 6 rokov a pre veľmi veľké plemená s hmotnosťou nad 40 kg vo veku od 2 do 5 rokov. Krmivo je bohaté na hydinové mäso, vrátane 18% čerstvého kuracieho mäsa, ktoré je nielen cenným zdrojom živočíšnych bielkovín, ale je taktiež veľmi chutné a podporuje štíhle telo a silné svalstvo. Veľké množstvo prírodných životne dôležitých zložiek v krmive zaisťuje vášmu zvieraťu najvyššiu kvalitu života. Glukosamín obsiahnutý v krmive zlepšuje obratnosť kĺbov. Spolu s vápnikom, ktorý posilňuje kosti, zvyšujú pohyblivosť vášho veľkého, aktívneho psa. Špeciálny šesťhranný tvar krokiet a zloženie DentaDefense majú pozitívny vplyv na zdravie zubov a ústnu hygienu. Omega-3 a -6 nenasýtené mastné kyseliny zlepšujú stav kože a lesklú srsť. Aby sa zabezpečilo vstrebanie všetkých živín, obsahuje Eukanuba cennú vlákninu a prebiotiká FOS, ktoré svojimi vlastnosťami regulujú črevnú flóru a podporujú trávenie.

Zloženie:

čerstvé kura (18%), sušené kuracie a morčacie mäso 18% (vrátane kurčaťa 11%), kukurica, pšenica, ovos, jačmeň, kurací tuk, cirok, kurací vývar, sušená repná dužina (2,5%), látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného (0,34%), rybia múčka, kukuričná krupica, sušené celé vajcia, frukto-oligosacharidy (0,25%), pivovarské kvasnice, glukosamín (zo živočíšnych tkanív) (0,04%).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
EUKANUBA Active Adult Large Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme